Jag är ingen bra bloggare

men skitsamma, nu är det LOOOOOOOOOV!

det blir lite jobb, stockholm, örebro och mys, ha det fint, XOXO


va snygg man kan vara ibland

roligast idag

Det här är nog det roligaste jag läst idag:

Festen är för IB-elever, men det finns även en tjej som inte går på IB.
Tjejen: Vilken rolig fest. Jag trodde IB:are bara satt och typ "roten ur 21 är...".
IB-kille: Haha, nej för fan. Vi har roliga fester!
Tystnad.
IB-killen: Fast det finns ingen rot ur 21...

från tjuvlyssnat.se

Ha det fint! PUSS

Soon it's time for bed

Nu har jag jobbat klart, ätit middag och duschat. Jag ska väl snart hoppa ner i sängen och sussa lite men först tänkte jag surfa runt lite. Har ni några förslag på några bra och roliga sidor? Jag har slut på dem! Jag har kollat in alla bloggar jag läser, bilddagboken och facebook är klara och aftonbladet, what else? Vilka sidor brukar du vara inne på ? Ge mig råd är ni snälla!


Just nu är jag hemma hos min pappa i Skultuna, riktigt stilig bild må jag säga! haha :)

Mycket på gång

Just nu är det väldigt mycket som ska göras, vi jobbar med UF-företag i skolan och det är bara så mycket jobb! På fredag ska vi lämna in marknadsundersökningsrapporten och till nästa vecka har jag filosofi prov, svenska prov och så ska vi lämna in styrelseprotokoll, samarbetskontrakt, boladsordning etc, som sagt mycket just nu!

Vårat företag heter i alla fall Keep Cold UF. Vi ska sälja glas som håller sig kallai två timmar och shot glass gjorda av is. Ni får hålla ögonen öppna om ni vill beställa från oss! :) Vi ska göra en webbsida som man kan besöka sedan. Så där, nu har jag fått in lite gratis reklam ;)

Om tio minuter ska jag åka till jobbet och jobba i fyra timmar, efter det blir det hem till daddi. Imorn börjar jag halv elva kan man säga, vi i företaget ska träffas då och de riktiga lektionerna börjar kl ett.

Ha det fint, puss!


Is shot


Kylmuggen

MONKI SHOPPING

Nu var det verkligen jätte längesen som jag skrev, jag har tappat suget lite. Får se hur mycket det blir framöver annars spolar jag bloggen.

Om en kvart eller nåt ska jag och mamma till Eskilstuna och shoppa! :) Monki har öppnat där så jag är överlycklig! Senare på kvällen ska jag umgås med August och imorn blir det lite jobb och sen hoppas jag p att tjejkvällen blir av. Annars rullar allt på som vanligt, skola och jobb i full fart.

Ha det fint så länge, puss!


RSS 2.0