goding


riktigt söt klänning! :) I love it

a nice evening

det har vart en bra dag idag :) efter tattoo kom jag hem till mami, vi åkte och handla sen lagade vi jätte god mat :) sen cyklade jag till august, det var så skönt att cykla med musiken i öronen :) nu är jag då hos august, vi ska vidare till max tror jag det var sen så blir det väl hem efter det!

imorn vill jag upp tidigt så man får lite sol på kroppen, sen kommer farmor och farfar, jag får en till cykel av dem :) snällt! sen ska jag kanske vara med august, !
ha det så bra, puss

tatuering

nu är den äntligen gjord! :) jag fick köra pappas nya bil dit! vi kom dit lite innan så vi tittade runt i Ludvika, liten stad det där :) sen var det dags att gå in i studion, august fick göra först och det tog 1 ½ timme så pappa o jag åt lunch innan. sen var det min tur! jag var så himla nervös innan, försökte samla mig och sen började han :) jag blev väldigt förvånad för det gjorde mindre ont än vad jag trodde :) skit bra! kändes ungefär som akupunkturen så det var inte så farligt :) jag är så nöjd! :)

jag lägger in en bild sen på tatueringen när jag får ta bort plasten, och det blir imorn :)
puss


  

bedtime

nu är jag hemma, har vart hos august hela kvällen men jag fick lov att åka hem eftersom jag inte har några grejjor! ska gå och lägga mig nu så jag får sova lite inför imorgon, ojoj nerverna är höga nu! det kommer göra så ont men ska försöka att inte tänka på det! :)

tänkte förklara varför jag just ska ha fjärilar: jag har alltid gillat hur de ser ut, de är väldigt gracisösa, vackra och harmoniska, de representerar ett lugn som jag tycker om. dessutom kan den flyga och att flyga är en av mina stora önskningar! men tyvärr så funkar ju inte det hehe :) men fjärilen representerar alltså friheten, lugnet och harmoni!
jag kommer att bli så nöjd! :)



har faktiskt fått väldigt mycket färg på kroppen idag så det känns jätte skönt :)
nu ska jag hoppa i säng, puss


it's a beautiful day

hej! denna dag har vart toppen :D jag klarade mig på matte provet så jag fick G i matte :D man kan inte vara gladare! sen klarade jag också mitt prov i italienska så jag fick VG i det :) tjoho, efter skolan åkte jag till august, vi åt lunch och solade :) nu är han på gymmet och jag ligger ute o solar och läser, det är helt underbart väder! :) älskar sverige just nu! <3

ikväll ska vi äta god, grillad mat och mysa. sen ska vi sova tidigt eftersom vi måste sova ut ordentligt inför tatueringen imorrn :) det ska bli jättekul men gud vad nervös jag är nu! hör hur nålarna är på min kropp, men det är värt det, kommer att bli riktigt fint sen :)
nej nu ska jag ut igen, puss

together


Jag älskar dig min bästa august :) du är bäst!
Många pussar på dig.

gårdagens inköp

    

ett rosa tublinne, torrschampoo,mascara, örhängen och ett lila linne med jättefina detaljer och snygg rygg!


jag mår så dåligt!

huvudvärken sitter fortfarande i och jag är snuvig, känns inte så bra. har massa plugg att göra nu och det känns ännu tyngre, känns som att jag inte ens kommer att klara G på svenska provet, det är så mycket att plugga! jag och august har setat hela dagen med den där skiten. jag hade en lektion idag och det var matematik, fick göra mitt prov på kapitle 1 och jag hoppas verkligen att jag klara det! jag skulle bli hur lycklig som helst :) vid 5 åkte jag till sara för att fira henne igen med släkten, från oss fick hon en ny vattenpipa, nagellack, en ring och lip balm! :) sen cyklade jag he, och nu sitter jag här. borde egentligen plugga nu innan finalen av so you think you can dance börjar! får plugga i pauserna och så! :)

vädret är riktigt bra nu och det är så skönt att bara ströva omkring i lättklädda kläder :) dessutom kan jag cykla till skolan :) börjar bli lite nervös nu inför tatueringen som sker på lördag men det blir nog bra det där :)
ha det så bra! puss


så här såg jag ut idag!

Dagens köp

    
Sköna och somriga skor från Stadium och en jättehärlig bikini som jag bloggade om igår! :)


tröttare än vanligt

idag har jag inte mått så bra, jag vaknade med en stor klump i halsen, huvudvärk och lite snuvig. men det fick gå ändå, jag fick proppa i mig halstabletter men alvedon! sen hade jag skit ont i magen, det verkligen värkte och den var helt svullen. jag vet inte vad felet är men konstigt känns det! har gått som en gammal tant på stada!

idag fick jag veta mitt betyg i idrott och det blev VG! och sen fick jag även veta mitt betyg på friskvården och där fick jag MVG :) det blir nog mitt enda MVG i årskurs 2. på friskvården var vi och spelade minigolf som en avslutningen och efter det traskade jag och august ner på stan för att möta mamma, på vägen dit hittade jag en mobil på marken så jag tog med den och tänkte lämna den till polisen för att få lite hittelön, men sen ringde det i mobilen och det var en kompis till ägaren som ringde så vi mötte upp dem och så fick han mobilen, och jag fick 100 kronor av han för att jag hittade den! jag blev asglad :D :D så nu är jag 100 kr rikare ;) haha. jaja på stan shoppade jag lite och så köpte vi en present till sara som har fyllt år! vi avslutade med middag på spicy hot och det var riktigt gott! :) nu måste jag plugga matematik, så hejdå!
puss

underbara, underbara kläder

Men alldeles på tok för dyra! Synd att man inte är en rik kändis, då skulle jag köpa allt det här! :) De kommer från www.net-a-porter.com om ni vill kolla! :)
LOVE IT!

  

Bikini

p

Den här underbara bikinin har jag lagt undan, :) hoppas på köp!
Sen är jag jävligt irriterad på att min favorit bikini aldrig kommer in! Jag går in på HM:s affär och hemsida varje dag för att kolla om den kommit! Om jag jag inte får den blir jag fly förbannad! Så köp den inte så den finns kvar ;) hehe

lunedi

idag har det vart en ganska skön dag :) skolan var ganska kort och efter det åkte jag och august till gymmet! :) sen fick jag skynda iväg till sjukgymnasten och få lite nålar i mig igen, det gjorde i alla fall inte ont denna gång :) sen kom mamma och hämta mig så vi handlade lite mat och sen kom jag hem och där var august! :) vi käkade jätte god mat sen gick vi ut på fotbollsplan och spela lite boll :) det var roligt och skönt! och så fick man ju lite mer motion idag! nu ska vi bara dega, mamma ska steka bananer med glass och sirap så det ska vi små mumsa på framför fotboll och american idol! :)

det var längesen jag lade in en dagens så det får bli en sån nu! :)

Dagens humör: Glad och sprallig!
Dagens borde: Plugga matematik
Dagens frisyr: Utsläppt hår
Dagens klädsel: Jeans, svart/vit t-shirt, rosa linne under, brun väska, grå/vit jacka
Dagens bästa köp: Har ej köpt något, men jag har lagt undan en jättefin bikini! :)
Dagens irritation: jobb
Dagens önsketanke: sommarlov och att få massa pengar!
Dagens längtan: till lördag när jag ska tatuera mig :)
Dagens låt: obladi oblada
Dagens mat: kyckling klubba, potatissallad, saft, grönsaker och sås
Dagens dryck: citrondryck
Dagens saknade vän: Lisa i Småland :)


helgen

gårkvällen var lyckad! vi hade jättekul och allt gick bra :) jag och august sov kvar så vi fick hjälpa till att städa och det är ungefär vad jag har gjort under hela dagen, inte så jättekul! har i alla fall huniit att vara i solen litegrann men mer hade jag velat! :) nu känner jag mig ganska trött och sliten, skulle behöva en dusch just nu!

det känns som att sommarvädret kommer tilbaka nu och det känns riktigt bra :) då kan man börja cykla till skolan och ha på sig tunna kläder igen! :) imorgon är det skola, efter det ska jag till sjukgymnasten sen till gymmet och sen måste jag plugga massa matte! jag måste få G på provet så jag klarar G i matte :) jag har ett svenska prov denna vecka också, det blir tugnt men sen är det nästan sommarloooov :)

lägger in lite bilder från festen när de finns sen! :)
puss

spännande

nu är det precis en vecka kvar tills jag tatuerar mig :) det ska bli så kul!

jag sitter just nu och gör en skiva, ska strax in i duschen! :)
puss

grattis baby

Va e de för en dag idag, va e de för en dag idag, ja det e ingen vanliga dag för det är saras födelsedag, hurra hurra hurra!

Grattis gumman nu är du 17 stora år :) puss och kram på dig!


finally it's saturday

jag är uppe ur sängen tidigt idag, grattis till mig ;) ska snart äta lite frukost sen duscha och packa och sen åka till sara :) ska bli roligt ikväll! jag har haft världens sorgligaste dröm i natt, jag var helt förstörd och grät under hela natten, usch det var hemskt! hoppas det inte är sant bara...

puss


galen



Är det någon mer än jag som blir alldels galen på alla bikins, klänningar mm som finns just nu! allt man vill ha är pengar så att man kan handla mer :D jag blir totalt galen!

god morgon

jag sitter i skolan just nu och väntar på min svenska lektion, jag vill ha tillbaka provet nu som vi gjorde för ca 1,5 månader! bodil är jobbig. jag har nyss gjort matte prov och det känns som att det gick bra :D hoppas på G ! mer idag har jag lite muntligt på italienska sen har jag matte lektion och sen är det heeelg :D ska fixa present efter skolan och sen ska jag gymma och sola med august :) sen kanske jag ska hem till honom :)

imorn blir en grymt skön dag :) saras birthday, grattar dig imorn !
puss

18 hela år

Grattis på din fina dag :) hoppas du får det riktigt bra och att du gillar våra presenter som du får sen ;) stor grattis kram från lilla moi till stora dig! :)


härlig dag

nu är jag hemma! hade som sagt en lektion idag, spelade lite volleyboll :) efter det drog jag och linda ner på stan och fixade malls presenter, det blir nog bra det där :) efter shoppingen gick jag hem till min lilla sara, vi låg ute och solade, pratade, åt glass och bara njöt! vid 4 åkte jag hem :) är grymt hungrig nu, jag vill ha mat!

imorn vet jag inte vad jag ska göra, om det går så ska jag väl hem till augusts mamma ett tag annars blir det nog en väldigt lugn kväll, girlsen drar ju ut på krogen dessutom! ni får väl ha så kul ;) men men inte så mycket mer och säga så!
puss


your'e like a fresh breath of air


today

sitter hos min far, min underbara pojke står i duschen och jag väntar på att han ska bli klar! :)
skolan idag gick bra, jag gjorde mina två nationella prov i engelska, fick göra ett gammalt från 2003 och jag tycker att det gick bra! :) jag vill ju behålla mitt VG!

imorn har jag bara en lektion, friskvård där vi ska spela volleyboll så det blir inte nån jobbig dag inte :) sen är det malldrs födelsedag men hon får ett grattis inlägg imorgon ;) efter skolan ska jag fixa lite hemliga grejjer på stada! :)

fotboll på tv nu, nånting säger mig att united vinner, vi får se!
ha det så bra, puss

step up

jag har nyss sett på Step Up, är inte den för bra eller ? :D älskar den filmen! har sett den förr men man får ju inte nog av den :) dans och romantik, kan det bli bättre? haha :)


yesbox, så blir det



Blir att köpa dessa underbara skor imorn! hoppas de finns kvar då :)

tung dag

imorse gjorde jag magnetröntgen och det gick bra! :) tog ungefär 20 min, så det var ju skönt !
sen drog jag till skolan, hade företagsekonmi, grymt tråkigt men men, sen hål, italienska, idrott och sen friskvård.
nu är jag äntligen hemma! :) har så ont i magen och jag vet inte varför, måste nog få i mig lite mat, då kanske det blir bra! :)

imorrn har jag två nationella prov att göra. tungt, det vill säga att jag missar matte provet men jag fick göra det på fredag istället, snällt :) just nu är August på sitt jobb, första dagen :) spännande! för mig själv går det inte så bra med jobb, jag har inget sommarjobb alls och det är riktigt riktigt tungt!  :( det är synd om mig faktiskt.
nämen det var väl allt, puss


bikini



Min älsklings bikini finns snart i affär! jag ska skicka in en beställning tidigt som fan så att jag får den :) har varit förälskad i den i ca 4 månader nu och äntligen kommer den :) tack malin för att hitta den haha ;)

a new week

dag har det varit en lång dag! stannade kvar i skolan på extra lektionen i matematik och det behövdes! sen åkte jag och linda hem till mig och pluggade ännu mer matte med mamma. vi har mycket att lära!

fullt upp denna vecka med alltså,

  • cv med bellman, fredag
  • matte prov,fredag
  • nationellt prov engelska x2, onsdag

och nästa vecka blir inte bättre:

  • matte prov x2, tisdag kanske?
  • svenska prov, fredag

jag måste klara matematiken! jag blir så ledsen annars :(
imorrn ska jag på magnetröntgen, inte s kul men lite spännande hur det kommer att gå till och så, har stått i kö i några månader nu så nu är det äntligen min tur!

sitter och ser på american idol just nu :) puss


on my way

sitter och väntar på att august ska hämta mig :) saknar dig litegrann faktiskt ;) hihi <3
du är så underbar och jag vore ingenting utan dig! jag älskar dig august, du är så himla underbar!



jag fasar inför de kommande veckorna! jag måste klara 3 matteprov för att få G i matematik och det känns riktigt riktigt tungt! hur ska jag gå till väga? det sista jag vill är att behöva läsa in en kurs och det skulle inte heller se bra ut på CV:t. hmpf! gud varför gav du mig inte ett snille huvud i matematik? jag avlider.

jag tror jag har slagit mig i näsan faktiskt, de gör grymt ont på den. om man snuddar lite så känns det ömt och så, undrar vad som har hänt..

ha det så bra! puss



de här skorna är riktigt snygga! funderar på dem, sen provade jag ett par andra höga skor, typ flätade där  framme med olika färger, nånting sånt, det fanns ingen bild på dem! jag behöver verkligen höga skor eftersom jag är kort!

sliten? njaa

hejhopp!
nu har jag vaknat, alldeles för sen dessutom men så blev det! ska strax få i mig lite frukost och sen fixa mig lite för jag ska hem till august :) det blir mys det!  kvällen igår var rolig och fanny var så sört och glad :) tack för att vi fick komma babe :)

på måndag ska jag egentligen hem till pappa men vi ska ha matte kväll hemma hos mig så vi måste göra det så jag får åka till pappa på tisdag istället, ni som behöver hjälp till matte provet kom då :) det kommer bli tungt!
annars är den här veckan ganska lugn, ska lämna in ett CV med Bellman men det är redan fixat :)
nu ska jag få imig lite frukost, puss!


En bild på födelsedagsbarnet :) Grattis!

today it's saturday

kvällen igår var mysig :) jag och august lagade mat och bara mös framför tvn! :)
nu är jag hemma med linda, vi ska fixa oss för kvällen snart! :) ska äta nu också, tacos, mums :)
fanny fyller år imorrn och det är ju därför det är fest så grattis fanny! :)

hörs senare! :) puss


Idag har vi varit tillsammans i 17 månader

jag är så himla glad för att jag har dig, utan dig skulle det suga. jag älskar dig mer och mer för varje dag som går, du är helt underbar och jag är så tacksam för att du är min. tillsammans ska vi vara hela livet, tack älskling för att du finns här för mig! du är bäst <3

färgade linser

ja det var ju såhär att när vi var på mässan så kunde man köpa linser för endast 129 kronor! när vi kom tillbaka och skulle köpa så var dem slut :( vi tjejer blev riktigt tjuriga! så nu funderar jag starkt på att prova ändå, men det är ju så mycket dyrare på internet, frakt också :P vill ju väldigt väldigt gärna så vi får se hur det blir! när jag har pengar förhoppningsvis :)


denna färg hade jag tänkt :)
det skulle nog bli riktigt fint!

det funkade! :D

japp, jag har nu fått in korten från beach partyt :D är man glad eller är man glad? :D yes ! gå in på min bilddagbok och kolla =) : http://theresejillebo.bilddagboken.se (du behöver vara inloggad för att se)

japp då har jag fått tillbaka matte nationella, inte kul alltså. jag fick 3 poäng från godkänt, inte bra! jag måste göra om två prov och jag måste få G på dem för att klara mig + att jag måste få G på det nya provet också,herregud! jag måste klara det , jag vill verkligen inte läsa in kursen sen :( jag dööööööör

ska i alla fall inte försöka tänka på det nu när det är helg! :D finally, klockan fem kommer älsklingen hit, vi ska mysa och så :) puss

     
här har ni några av bilderna! :)

bra dag...

dagen börja ju inte bra,haha
vi  fick tillbaka geografi, jippi vi fick IG! fyfan vi var ju bra ju ! :(
fick nyss veta italy provet också, fick G ,får nöja mig med det
ska få tillbaka matte provet snart också, det kommer bli IG där med för hälften av klassen fick IG så jag är nog en av dem!
ska snart få äta lunch,jag måste få mat i mig, jag håller på att dö! huvudvärken tar kål på mig..
puss

fredag hela dagen

idag kom jag minsan till skolan tidigt! duktig :) sitter och väntar på att geografin ska börja, vi ska antagligen få tillbaka vårt arbete om Norge och Sudan, vi blir glada för ett G men högre skulle ju duga också :) idag regnar det alldeles för mycket, hmpf! hatar sånt här väder.

skola på schemat idag då, får också tillbaka mitt nationella prov i matte tror jag och sen slutar jag. då ska jag och august hem till mig o så där :) ha en bra dag!
puss


jag blir galen!

åhh dumma dumma jag! att jag tappade kameran i marken just nu när man ville ha korten så jävla mycket?! stupit idiot, yes I am! måste lämna den på lagning och sen får vi se hur det går med det där! måste bara ha alla bilder! :)

nej nu ska jag kika på tv, puss

happy girl

sitter och tittar på So you think u can dance som är ett av mina favorit program :) är paus nu så jag passar på att skriva lite! imorgon är det fredag, äntligen :) då har jag august vart tillsammans i 17 månader! :D jag älskar dig så mycket älskling, du betyder allt för mig :) vi ska nog ta det lungt och mysa då och sen på lördag blir det party! :)

nu är det klart iaf :) jag ska tatuera mig den 31 maj :D ahhh hjälp men det ska bli jättekul :) man blir ju märkt för livet så därför måste jag få mitt mönster att se riktigt fin ut :) det var allt!
puss

happy happy happy!

yeess :D jag och isabell fick MAX poäng på muntliga framträdandet i projektarbetet :D fan vad vi är bra ;) Grattis till oss själva måste jag bara säga :) 15 poäng av 15 möjliga! nu vart man glad :) we made it!

sitter och kollar på Djävulen bär Prada just nu, den är bra :)
snart kommer august hit!
puss

give me some money

image155

Här har jag samlat ihop några favoriter som jag skulle vilja ha i min garderob just nu!
Massa glada färger och mysiga plagg :) den blå kjolen är också snygg i svart!

torsdag

sitter hemma hos august just nu, väntar på att han ska komma hit så vi kan åka till gymmet senare, sen ska jag handla lite med mami och sen vet jag inte vad jag ska göra!

idag hade jag nationellt prov i engelska, tyvärr missade jag första delen med läsförståelse eftersom min klocka var inställd på fel tid, ARG! jaja men jag har väl blivit ganska van med oturen nu...

en rolig sak som hände idag var iaf att jag ska träffa en som heter Lotta som jobbar på nello (tvålaffär), ska träffa henne på torsdag nästa vecka så vi får se vad som händer då!

magen kurrar lite nu så jag ska väl ta något att äta.
puss

godnatt

Saleisha vann :) hon var min favorit från början! :)
gillade även Chantal jättemycket :)
image153

nu ska jag sova, godnatt och sov gott! :)

en favorit

www.forever21.com är en riktigt bra sida, blir helt galen på alla underbara kläder och priser! det enda minuset är att frakten kostar alldeles för mycket! suuurt, klänningar från 100-200 kronor är underbart :) hoppas de fixar det där så att man kan beställa kläderna från sverige också!

nu ska jag kila vidare, kollar på Frusna män söker kärlek!
puss


image151

image152

jobb

här är låten som jag skickade in till NRJ :)
enjoy!


tattoo

strundade i skolan idag, hade EN ovärd lektion så jag vilade upp mig istället :)
august sov här igår, hade jättemysigt! :) jag lagade jättegod mat och så.
på morronen åkte august till skolan och gjorde prov men han kom tillbaka
sen och då sov vi lite till :)

idag har vi bara såsat framför en film, vi ringde även tattoo studion och om allt
går som det ska med tiderna så kommer jag antagligen tatuera mig den 31 maj :D
det ska bli så roligt, men usch usch vad ont det kommer att göra! jag ska ha en liten fjäril (citronfjäril tror jag). under den ska det stå "tillsammans" på latin tror jag :) håller på och letar lite bra bilder på fjärilar och sånt! jag har gjort en liten FUL bild fast där står det "Together we can make it", precis som min blogg heter, tycker det är fint och det säger verkligen nåt för mig :) men den ska inte se ut som den på bilden utan jag skissar bara lite!

image148            

vet inte om fjärilen ska luta lite också, vi får se :)

snart ska jag laga mat och se på tv o så :)
puss


today

provet idag gick väl sådär,, jag gjorde VG provet men är inte helt säker på att det blir VG men jag hoppas på det :) idrottslektionen idag gick bra, alla tyckte det var jobbigt men så ska det vara ;)

för ett tag sen ringde NRJ mig :) han pratade lite med mig om vad jag gjorde, pluggade till mm, sen sa han att jag hade vunnit ett pris för att jag hade skickat in och önskat en låt! :) roligt! undrar vad det är för pris men det kommer väl hem i brevlådan snart så :) fun

just nu väntar jag på att august ska komma hit :) äntligen! jag ska laga mat åt oss ikväll och det får bli kyckling i ugnen med ris och sås, och massa smaskiga grönsaker! :) imorrn har jag bara en lektion så tänkte strunta i det och få mig lite ledighet, hoppas august vill det också :)
puss, ha en bra dag!


bikini

jag har nyss köpt en sån här svart bikini men nu har den kommit i rosa också, den är riktigt somrig och fräsch så hmm, ska jag köpa en likadan i rosa också? vi får se :)

image146

företagsekonomi

jag sitter på världens tråkigaste lektion och siw är en riktigt bitch! vi gör en aslång uppgift som jag tydligen hade börjat på förra lektionen men siw den jäveln säger att jag inte har det så jag får göra om skiten :@ jag är så arg!
snart är lektionen slut i alla fall, vill här i från!

sen har jag hål, då ska jag äta frukost och plugga lite till italienska provet vi har sen, jobbigt! jag o malin ska ha elevledd lektion idag på friskvården, skojj :)

sen ikväll ska jag äntligen träffa august :D <3
jag älskar dig, du gör mig hel!

puss

gossip girl

jag saknar gossip girl, vet någon kanske när det kommer tillbaka?
jag är en riktigt såpaälskare och älskar alla program med intriger, kärlek, unga modegalna kvinnor mm.
tur att jag har desperate houswifes :) haha jag låter som en rikigt liten tv-nörd, menmen. beroende så vad gör man?

vad är jag mer beroende av då?

  • august
  • vänner
  • sol
  • att sova
  • mat
  • sötsaker, men jag har förbättrat mig lite och bättre ska det bli!
  • kärlek
  • helger
  • shopping
  • pengar
  • att städa

ja det finns säkert massor med mer saker men kommer inte på några just nu!
vad är du själv beronde av ? kommentera gärna :)


idol time

hej!
har vart en ganska skön dag idag, men jag har väldigt mycket huvudvärk!
gymmade efter skolan, träffade abod och bawan på bussen så det var trevligt med en liten pratstund! :)
det var skönt på gymmet iaf, typ inga folk :) sen kom jag hem, har lekt med bloggen hela dagen och nu är jag ganska nöjd :) ska kolla på idol nu så måste springa! :)
puss

laddar

hejhopp,
sitter och äter lite macka innan gymmet :) ska åka om typ 20 min!
usch vad det är kallt ute idag, brrrr., ska nog inte cykla nå mer den här veckan
om det fortsätter att vara så kallt!

jag längtar redan tills nästa helg, skoldagarna är såå tråkiga!
slänger upp en liten dagens :)

Dagens humör: trött, frusen och lite krasslig
Dagens borde: plugga italiano
Dagens frisyr: uppsatt i en liten boll
Dagens klädsel: svarta tights, vit/svart/blommig klänning, svart oversize tröja,  vit jacka, röd väska
Dagens materiella vill ha: massa miljoner så jag kan shoppa ihjäl mig och resa
Dagens bästa köp: inte köpt något ännu!
Dagens irritation: att det är så himla kallt ute, brrr
Dagens önsketanke: att august satt här brevid mig nuuuu
Dagens längtan: sommar & sol
Dagens låt: hmm, ja det var nån jag nynnade på på engelskan iaf, minns inte vilken
Dagens mat: pasta, pastasås, sallad och vatten
Dagens dryck: coca cola
Dagens saknade: AUGUST! <3 (kom heeem)

image134
ja för några dár sen var det såhär varmt och mysigt!

sista lektionen

sitter i biblioteket i skolan och har precis skrivit klart min loggbok! skönt :)
jag har snart engelska och efter det slutar jag. måste då cykla hem o det kalla vädret! brrr! varför cyklade jag just idag? hmm, jo jag behöver ju faktiskt lite kondition. när jag kommer hem sen ska jag åka till gymmet och sen ska jag bara slappa.

imorrn kommer august hem, äntligen! :D <3
puss

sunny sunday

mamma hämtade mig vid 11 hos isabell och då drog vi och solade på lögarängen :) det var skönt! sen åkte vi hem och lagade mat, har nyss käkat och det var supergott :) nu ska vi ut och övningsköra, me like :D
puss

image129
jag älskar denna bilden! ska kanske ha den på bloggen sen :)


hos isabell

sitter hos isabells mamma just nu men det är bara jag och linda här. bell har dragit på födelsedagsfirande. igår var vi iaf här, det var nära att vi var på väg ut men vi stannade hemma och tog det lungt med en film istället :)
mamma hämtar mig 11,15 då ska jag köra lite bil, hem o sola lite och sen plugga :( har två prov denna vecka och sen läsförståelse i engelska nationella! precis som förra mördarveckan. blir iaf ett avslut med party denna helg med :)

på tisdag kommer august hem! längtar efter dig älskling <3
puss


sweethearts!


promenad i solen

har vart på en lång och skön promenad :) riktigt härlig väder, just nu sitter jag ute på balkongen o läser lite, jag vet inte vad jag ska göra ikväll för planerna verkar ha dött. sitter hemma ensam och det är inte alltid så kul!
puss

image124

shoppinggalen

image122

image123     



jag vill ha allt! det jobbigaste med klänningarna är att den billigaste kostar över 2000 kr, hmpf!
om skorna finns kvar så ska jag nog köpa dem iaf :) på bilden med tjejen diggar jag hela outfiten, skulle vilja ha på mig det nu!

beach party

kvällen igår var på topp! :D
efter skolan åkte jag hem och packade o sen drog jag till linda :) där började vi med all dekoratin och började fixa oss själva :) sen så åkte vi vidare några meter till lokalen :) där började vi tjejer grilla, rökte vattenpipa och mös i solnedgången, vi fick även blåsa upp typ 80 ballonger och sätta upp skyltar o grejjer. sen efter några timmar kom allt folk för en riktigt beach paaarty :D och lyckat vart det! grymt bra musik och roligt folk :) jag hade skitskojjj!
jag hade tagit tusentals kort men sen fan tappade jag kameran i backen så nu har den fått fnatt och vill inte fungera! :@ jag är sååå arg! vill ju ha alla korten!

lägger i alla fall in några här från en annans kamera:)

ska hoppa in i duschen nu och sen ta en liten härligt promenad, ska antagligen cykla till vera sen för lite tjejkväll :)
puss!

     


august min älskling

just nu är min lilla pojrke i tyskland på basketcup!
jag saknar dig älskling! <3 kom hem snart! :)

image116
jag älskar dig!

ciao eros

sitter just nu på italy lektionen, jag o min grupp ska redovisa om eros ramazotti, jobbigt!
jag,linda o malin gjorde klart vårt arbete i geografi för ett tag sen :) det känns att mördarveckan håller på att ta slut:)
nej numåste jag sluta!
puss

there's a party going on right now

det tar verkligen tid att fixa skivor men bra blir dem! kommer bli riktigt kul :)
imorn efter skolan ska jag hem till linda, vi tjejer ska grilla och sen händer det lite grejjer :)
här kommer ett smakprov!


sommar & sol

idag hade jag nationellt prov i matte, det gick superdåligt! usch :(
efter det satt vi lite ute i solen och sen så fick jag o linda plugga lite,
åkte sen till sjukgymnasten och nu är jag hemma :)
jag ska snart ut på en riktigt härlig och lång promenad! urmysigt!

ska bränna några skivor nu, det blir great =)
puss


en tung och lång dag

hej!

det har vart en låååång dag i skolan idag, vi redovisade vårt projektarbete och det tåg hela 3 timmar för hela klassen att blir klara, det var jobbigt! men det gick iaf bra och nu är vi äntligen klara :D over and done!

är ju mitt inne i mördarveckan, usch den är jobbigt! imorn har vi nationellt prov i matte i 4 timmar, inte kul kan jag säga, det kommer gå sååå dåligt! :(

snart är det iaf helg och det ska bli riktigt skönt och skojj! :D

idag ska jag umgås med august, sitter hos han, vi ska snart åka hem till  mig i skultuna :) vi ska plugga matte såklart sen kolla på lite tv,ha det bra!
puss

vi är klara!

tack gud, jag och isabell är äntligen klara med vårt projektarbete! :D :D :D kan man vara gladare? fast vi har ju mördarveckan framför oss nu men guuud vi är klara :) skojj skojj!

jag är så himla trött nu, skulle verkligen vilja träffa älsklingen nu och mysa lite :) men men får träffa han imorn :)
puss

image115

jag älskar dig!

 

girls night

igår kom brudarna hit, vi lagade tacos och mös! vi var fan uppe hela natten nästan, gick o la oss när det var ljust, tog ett tag att somna men jag sov i alla fall med en bindel :) vi har bränt en super duper skiva till partyt nästa helg så de kommer bli perfa de där ;) typ letat musik hela natten.

nu har jag nyss skrivit lite loggbok till projektarbetet, isabell kommer att stanna tills imorrn så att vi intte göra klart vårt arbete, det ska nämligen va inne imorn! mördarveckan är pågång, usch! jag döööööör
men vi blir i alla fall belönade när veckan är slut, grymt skönt!

puss

image114


långt hår

image112

jag saknar verkligen att ha långt hår, mitt löshår passar absolut inte och jag har inga pengar till något nytt. försökrer dessutom att pausa från det men nu har jag gjort det ett tag och nu vill jag ha långt hår! kände mig mycke finare då. får se hur det blir med det där, vill köpa nytt och billigt hår!

grill grill

sitter hemma hos august, födelsedagsfirande här, hade totalt glömt bort det så det blir att träffa tjejerna imorrn :) ska snart äta massa god mat och efterrätt, ska bli gott! :)

puss

miami glow


image111

jag älskar denna parfym och jag har letat efter den i flera år, någon som vet vart man kan beställa den?

mörk morgon

ful dag idag, det är helt grått ute! vädret som sa att det skulle bli fint hela helgen, japp.
har nyss vaknat, duschade håret lite det var föör äckligt! ska snart göra mig en god frukost :)
ska kanske gymma sen med august och sen ska jag hitta på nåt annat :)
puss

image110
det blir gröt till frukost, gott! :)


valborg

pjuuh, nu kan man pusta ut lite! kvällen igår var rolig men synd att den slutade så tidigt. först var alla tjejer hemma hos isabell och grillad och hade lite förmys, det var jätte trevligt :) var där till ca halv elva o då drog vi småttingar till adrian, där mötte jag august som var väligt packad! fyfy, var där i kanske en timme tills de andra drog till krogen, jag och august åkte hem för han mådde inte så bra! august var väldigt hungrig så han köpte en kebab när vi skulle vänta på bussen, efter vi hade väntat 30 min kommer vi på att sista bussen redan har gått, vi trodde nämligen att det var fredag! jaja, det vart och ringa mamma och vi var äntligen hemma :) thank u mami!

segade länge idag men august sen vid 5-6 kom isabell och vi började jobba med projektarbetet, vi höll på till elva sen så skjutsade vi hem henne, sen diskade jag massa och nu sitter jag här trött och sliten. ska bli skönt att vakna imorrn så man kan fräscha upp sig!

ska antagligen träffa tjejerna imorn :) skojj!
puss

  


RSS 2.0