Thea

Imorrn ska vi åka och hämta Thea, det ska bli så roligt! Hon är helt underbart söt :)


I love u already Thea.

Lördag

Igår hade vi nollningsfest för ettorna. Till en början var allt roligt och flöt på men några timmar in på kvällen så började varenda etta att däcka och spy, jättekul! Ni måste fan ta det lungt med alkoholen ! Lyckad var kvällen i alla fall.

Idag fick jag gå upp tidigt, kändes ju lite halvtungt men jag kom upp. Fyra timmars jobb på BK vart det och nu har jag bara degat hemma, både skönt men lite tråkigt också. Lite senare kommer älsklingen och gör mig sällskap, det blir mys!

Så fort det finns bilder från kvällen så lägger jag upp några sen, XOXO


Från förra helgen.

Today i'm staying home

Idag är det skoljoggen i skolan och det kan jag inte vara med på eftersom jag fortfarande är sjuk så jag fick sova lite idag också, som om jag inte har sovit nog, haha. Idag ska jag umgås med min lilla parvel hemma hos min pappa. Sen vid halv fem ska jag till jobvbet och då stannar August kvar här så är han här sen när jag kommer tillbaka :) Imorrn har vi sovmorgon till 11 så det blir prima skinka!

Jag längtar tills helgen, och jag längtar tills vintern faktiskt. På vintern så kurar man ihop sig inomhus och har det mysigt. Nu när det är höst och rått så är det bara jobbigt att gå och vänta på vintern för efter den kommer ju sommaren! Förstår någon? På vintern fyller jag också 18 år, det är julafton och julbalen och massa andra roliga grejjer, så nej bort med hösten nu!

Jag längtar också efter den 25:e, då kommer min efterlängtade lön. Jag har hittat en jätte snygg jacka på HM som jag vill ha, jag måste köpa ett par nya jeans och massa gosiga koftor som man bara kan dränka sig i med ett par tights och stövlar, mums! Nu ska jag ner till köket och fixa lite frukost. Ha det fint!
XOXO


1 år & 9 månader


Det är våran dag idag älskling, du betyder så himla mycket för mig! Många pussar och kramar på dig baby, du är bäst.
Jag älskar dig!

Thea?

¨
Vi har skaffat en hund och hon är hur söt som helst. Om en vecka får vi hämta hem henne, det ska jätte kul! :) Jag vill att hon ska heta Thea men vi får se hur det blir. Puss på dig Thea

Sjuk

Fortfarande sjuk, jag har vart det i 6 dagar nu, jätte kul! Jag är hemma från skolan idag men imorn bara måste jag gå dit, jag missar alldeles för mycket. Jag kommer att sitta och snora, hosta o ha en dunkande huvudvärk på lektionerna men så får det bli, jag måste helt enkelt. Nu sitter jag och äter frukost och tittar på repriser av DHW. Om ca en timme ska jag åka hem till pappa, jag ska bo där den här veckan.

Igår fick jag äntligen träffa min älskling igen :) Underbart! Jag älskar dig så mycket, du är bäst <3

Lägga ner?

Det var ett tag sedan jag skrev nu, kanske ska ta och lägga ner detta? Jag känner inte riktigt så starkt för det längre. Vi får se..

Just nu är jag sjuk och har varit det sen i onsdags. Feber, förkylning, ont i halsen och öroninflammation, nästan allt man kan ha när man ligger hemma och är sjuk. Alla dagar har sett likadana ut, jag har vaknat sent och mått skit, sett på tv och gått o lagt mig tidigt. Idag är första dagen som jag känner mig lite bättre i alla fall. Helgen blir inte så livad kan man säga, tråkigt tycker jag. Idag skulle jag också ha jobbat men nån annan fick ta mitt pass.

Kikar lite på top model nu som jag missade i veckan då jag jobbar de dagar som de visar programmet. Jag har inte så mycket mer intressant att skriva så nu säger vi Hej Då för den här gången. XOXO

Jag saknar dig August


Thailand för nästan 2 år sedan, det var underbart!

Fredag närmar sig

Så otroligt skönt! :D Ganska skön dag idag med. Jag började elva och slutade fyra. Dagen avslutades med ett riktigt jobbigt pass på tjejidrotten, pjuuuh säger jag bara! Jag är helt slut nu och kommer nog få en jävla träningsvärk imorn. Efter skolan åkte jag hem till mig med August, vi solade och åt lite god mat. Nu är han på träning, ska åka och hämta han om ca 30 min. Då ska vi göra lite ansiktsmasker, hihi :)

Imorn har jag endast en lektion, efter det ska jag på lunch med älskling och sen får vi se vad som händer. XOXO

Nollning

Idag nollade vi ettorna. Massa bus och skojj!









Fler bilder finns på www.sper06.bilddagboken.se

Klocka

Den här klockan har jag gått och funderat på länge nu. Anledningen är att jag ville veta om vad bandet är gjort av och det vet jag nu. Tack Rebecca säger jag :) Den ska jag beställa snart, puss

Jag älskar

dessa små söta örhängena. de har kommit in igen! :) dem ska jag ha!

Jag är så himla duktig

Usch och fy. Nu sitter jag hemma och har försvoit mig, icke bra! Jag får komma till lektionen efterrått. Ha en bra dag, puss

Fan

Örhängena jag skulle beställa från HM är redan slut! Jag blir gaaalen, det var sååå fina! Små röda rosor :(


Today i'm really tired

Skolan mellan 8-16. En väldigt lång dag! Vi hade vår första filosofi lektion, mycket konstigt det där. Efter skolan vart det staden med min älskling. Han köpte ett par jätte snygga byxor & en t shirt. För mig blev det en liten väska och lite ansikstmasker, en punkt är borta från min komma-ihåg-lista. Därefter gymmade jag, wille, august och hans pappa och sen kom jag hem och åt mat. Känns som det var en lååååång dag idag och lika lång blir den imorn med. Skola mellan 8-16 och efter det jobb mellan 17-20.

Om en timme är det SATC och efter det ska jag sova skönt. Puss


Gud så snygg man är! Haha


Här är min nya väska, liten och söt. 129:- från HM


Här är mitt söta paraply som jag köpte i fredags! Love it

RSS 2.0