Östra Holmen

Igår, onsdag åkte jag och min älskling till Östra Holmen. Så mysigt! Vi badade och hoppade från tornet sen på eftermiddagen fick vi lov att åka hem för jag skulle jobba. Jätte härlig dag, tack hjärtat :)

Här kommer lite bilder från då.


Så fint det är där!


Mysigt!




Lite färg har man fått också!

Sol & Bad

HejHej

Sol och bad varje dag! Det är anledningen till att jag inte skriver så ofta :) Men idag har jag i alla fall vart på Framnäs med August ett tag och sen åkte jag hem och sola. Nu sitter jag hemma hos han och vi ska snart åka ner till stan för att äta lite god mat! :) Imorrn ska vi ta Elba ut till Östra, det ska bli jätte mysigt! Ha det så skoj i det fina vädret så hörs vi :)

Mina dagar

Igår var jag tvungen att jobba på dagen, mycket tråkigt för jag missade massa sol! :( När jag kom hem ville jag åka och bada med en gång så jag drog med mig min bror och så åkte vi till Joberg. Hihi :) Där var i ca 2 timmar och sen åkte jag hem och fixade mig lite. Niklas, Sara och Fanny hämtade upp mig och så var vi hos han ett tag. Mn bror fick hämta mig sen när jag skulle, tack gubben! Trevlig dag och kväll trots jobb.

Omca en kvart ska jag ta cykeln till Framnäs, jag ska dit med August. Det ska bli jätte mysigt och jag vill bli ännu brunare! :) Klockan fem ska jag jobba sen blir det nog en lugn kväll. Jag hoppas att jag får umgås med min prins lite grann. Nej nu måste jag packa lite grejer, puss


Bilder

I fredags var jag på Lögarängen med lite folk. Vi grillade och hade det mysigt och senare drog jag, sara och fanny vidare till niklas, saras pojkvän! Här kommer lite bilder.






Fler bilder finns på www.theresejillebo.bilddagboken.se

Soliga dagar

Igår var det en mycket solig dag! Hur skönt är det inte? Jaja, jag åkte med Sara och Fanny till Framnäs och solade. Riktigt mysigt och bad vart de också :) Sen lunchade vi vd stranden, åhh jag älskar sommaren!

Idag var vädret lika fint, jag och August åkte till Framnäs. Samma visa idag igen, massa sol och bad :) Min bror och hans kompis var också med ett tag en de drog hem efter ett tag. Lika mysig dag som igår!

Just nu sitter jag hemma, ny duschad, riktigt skönt. Ska strax måla naglarna och fixa till mig lite. Linda kommer hit strax och då ska vi cykla ner till Lögarängen och grilla mm. Jag ska knäppa lite bilder ikväll, jag har faktisk fått en ny kamera, underbart! Ha det fint puss


Så ser den ut, den andra kameran gick sönder så vi fick en ny! :)

Shopping

Hej, jag är hemma från stan nu. Hade jätte trevligt med tjejerna! Vi åt lite lunch på Jensens, urgott och billigt! Det gör vi ju om :) Om 10 minuter ska jag ta cykeln till jobbet. Här är lite köp från idag.

En "bagar" kjol, haha :) 49 kronor, jag ska kanske sy bort det gula och bara ha kvar randen där uppe.


Skor från Belle för 199:-


Lip balm och Ansiktskräm från Apoteket.

Uppe tidigt

Jajjemen, det är jag! Jag ska snart hoppa in duschen och sen fixa mig lite. Sen ska jag åka ner till stan med brudarna. Det ska bli så skönt att träffa er igen! :) Riktigt längesen.

Jag ska då kolla på väskan som jag lade upp på bild och även kolla på ett par chinos. En fika ska vi hinna med också för vi har ju faktiskt något viktigt att planera. Ha det så bra, puss!


Forever girls


Make photo slide shows at www.OneTrueMedia.com

Stan


Imorgon ska jag ner på stan en sväng för att antagligen köpa denna fina väska :) Vet bara inte vilken färg ännu men det visar sig! Sen ska jag in på Gina Tricot för att kolla på ett par till chinos :) Nån som vill följa med mig och hålla mig sällskap?


Min drömbikin verkar inte vilja komma in på hemsidan eller i Västerås butiker! Jag blir galen, tråkigt för det var den här bikinin jag verkligen ville ha! USCH PÅ HM

Lördag

Hej på er. Just nu sitter jag vid min broders dator men han kom hem nu så jag måste kvickt gå här i från! Annars blir han arg, hihi :) Snart kommer August hit och vi ska mysa lite. Jag åt nyss en jätte god middag: färsk pasta, bacon sås, sallad och vitlöksbröd! :)

Imorrn är det jobb som gäller, mellan 12-17 och sen ska jag ut till torpet en sväng. Nu ska jag byta plats till tvn, haha rolig dag ;) Puss


Idag har Sara namnsdag! Grattis :)

Armband

Jag är fullkomligt förälskad i armband, jag vill ha 1000 stycken att bara välja mellan, så när jag åker till Grekland så ska jag leta efter massa söta och billiga armband. Hoppas att det finns också!



Dessa armband tycker jag är riktigt snygga, dem vill jag ha! De är från Ms Bijoux och www.cocoo.se. De är lite dyra men men, får se om nåt blir inhandlat! :)


Friday

Idag har jag jobbat, jag fick börja lite tidigare, nämligen halv två istället för fem och jag jobbade fram till nio. En lång dag alltså, men det är skönt, inga vänner är hemma, august jobbar och då har jag inte så mycket annat att göra så då kan man ju tjäna lite pengar istället :)

Efter jobbet stod maten på bordet, skönt det och alldeles nyss tog jag mig ett välbehövt bad, mycket skönt. Kvällen börjar gå mot sitt slut, ska väl hoppa ner i min säng och läsa något och sen sova. Imorgon vet jag inte vad som händer, vi får se :) Ha det så bra, puss


Kreta, Chania

Nu har jag och August bokat vår resa till Grekland :D Det ska bli så himla roligt, jag ser jätte fram emot det! Vi åker den 10:e augusti och kommer hem den 17:e. Vi ska till Kreta, Chania och jag har hört att det är jättebra där :) ååhh jag är så glad! Vi kommer att ha det jätte mysigt älskling.




Lite bilder på hotellet!

Today it's thursday

Igår jobbade jag ett tag och efter det blev det massa tv tittande. Jätte intressant, I know ;) Idag vaknade jag alldeles för sent, kvart över tre, usch så får man inte göra! Sedan dess har jag sett på tv och nu har jag gjort mig i ordning för att åka till gymmet. Det ska bli skönt att träna lite. Jag har bara tränat ca fem ggr på lovet så det behövs! Men lovet går ju faktiskt ut på att vila också :)

Igår hade jag och August även vart tillsammans i hela 19 månader! Jag älskar dig sweetie, puss på dig!

Imorgon blir det lite jobb igen och jag hoppas då att chefen har fixat mina semesterveckor! Jag måste få ledigt då för det är grejer som är planerat. Ikväll ska jag och August planera vår Grekland resa och antagligen boka. Jag har hittat ett jättebra hotell :) Nu ska jag snart gå ut för skjutsen är snart här, ha det så fint, puss!


Happy girl, happy girl

ögonbryn



Just nu håller jag på och sparar ut mina ögonbryn. Jag har länge velat haft en ny form men det är så hemskt att spara! Men nu är jag på vägen i alla fall och håriga är dem! Usch, men resultatet ska förhoppningsvis bli bra, jag ska gå till en frisör och fixa dem och de ska se ut ungefär som bilden här ovan. Hoppas att det blir så fint också. Puss

Avundsjuka



Jag vill också vara lång, ha långt hår, alltid vara brun och ha en dundersnygg kropp. Tänk va skönt allt skulle kännas, det skulle vara mycket mindre att tänka på.

sunny day

Idag är solen äntligen och hälsar på! Synd att jag vaknade så himla sent bara, är hemma hos August nu och han är på jobbet. Själv ligger jag och solar på deras lila gräsplätt. Jag saknar mina tjejer, vi har inte gjort en enda utflykt i sommar, det är ju vårt sista sommarlov och jag har fan inte gjort nåntingt! Jobbet tar ju upp det mesta. Men det som jag är riktigt ledsen över är att brudarna drar till Sunny Beach i hela två veckor och jag ska inte med :( Ni kommer att ha så jäkla roligt! Jag vill också vara med om att åka flygplan med er, vara i ett annat land och sola och parta. Usch ja, det suger! Nästa år får det bli för mig! Då ska jag ha pengar :)

Det som står på schemat i sommar är:
 

  • Jobb
  • Utomlandsresa med August
  • Småland och kanske Gotland
  • Göteborg

Jag hoppas att allt blir av också! I så fall blir inte sommaren så dålig. Vad jag vill ha mer av är också massa sol och bad dagar här i Västerås. Åka ut till Östra och massa andra ställen har vi inte gjort ännu i sommar. Så fortsätt så här solen! I love it. Nu ska jag ut i solen igen, puss


Ge mig, det där är livet!


good morning

Nu sitter jag här och väntar på att åka till jobbet, börjar halv tolv idag. Jag gick upp vid nio idag, var hemma hos august och nu har jag åkt hem med bussen och käkat lite frukost.

Vad händer mer idag då? Hoppas på nåt skojjigt men jag tror att det blir massa deg, vi får väl se. Nu orkar jag inte skriva något mer, roligt inlägg! Puss


Pigg och glad!

Favoriter


Alla kläder jag visar upp nu kommer från www.topshop.com. Jag hittade väldigt mycket när jag var inne på hemsidan och letade. Här är en ursnygg svart klänning, ryggen är så snygg! En jättesöt bikini, jag älskar bandeau bh och volanger är gulligt. Sen så är det en väska i läder som man kan bära på olika sätt.


Ja, kjolar är härliga! Här är några som jag tycker om lite extra :)


Till sist har vi en blommig och somrig klänning, en gulligt playsuit och en riktig snygg klänning. Vad tycker ni?

Kvällen

Hej hopp, nu har alla brudar dragit.. mycket tråkigt tycker jag! På den senaste tiden när jag ska sova hemma ensam så tänker jag alltid på "The Ring-tjejen". Jag hatar den filmen så mycket, jag har haft så många mardrömmar om den och jämt när jag ska sova ensam så tänker jag att hon står i min dörröppning och ska döda mig. Usch jag hatar det! Jag har nyss ringt August och frågat om han kunde komma hit och sova med mig, hoppas han kan komma!

Ikväll lagade vi i alla fall jätte god mat, det fanns kött, kyckling, rostad potatis med morötter, pommes, sallad och fyra olika såser. Riktigt mumsigt det där! Efterrätten bestod av choklad fondue som vi doppade massa god frukt i :) Efter all tjockande så spelade vi spel, "Med andra ord" och "Rappakalja". Malin drog lite tidigare hem till sin blivande man och Sara och Fanny drog när bussen gick. Nu sitter jag ensam här och lyssnar på The Voice webbradio.

Imorgon ska jag jobba, 12.30-17.30. Det går bra på jobbet nu och det är roligare för jag har träffat fler människor som är trevliga :) Nej nu har jag inte så mycket mer att skriva, puss


Duty calls!

Sommarlov

Igår, torsdag jobbade jag i 4,5 timmar. Efter det åkte jag till gymmet med wille, älsklingen och pelle. Därefter åkte jag vidare till Sara där jag möttes av henne och Fanny. Lite senare kom Shani och Natta. Vi förkrökade ganska länge hos säran och sen cyklade vi till Åshagen. Där var vi på fest och dansade och så där. Jag, Sara och Natta drog hem vid halv två och sen sussade vi gott. Imorse mådde jag bra och gick upp vid ca ett och då åkte jag hem.

Här hemma har jag dammsugit och dammat. Nu är det bara disken klar och sen ska jag hoppa in i duschen. Sen måste jag till affärn och köpa lite choklad och frukter som jag ska ha till knytis middagen idag. Tjejerna kommer hem till mig och så ska vi laga mat tillsammans, jag bjuder på dricka, grönsaker, sås och efterrätt, resten får man ta med själv, det blir nog mysigt! :) Om det händer något kul lite senare så drar vi ut annars stannar vi kvar här och har det mysigt!

Har inga bilder från igår, men det får gå ändå! Ha det så bra, puss


Nu är det sommar, nu är det sol, nu är det ko skit i hagen ..
Hmm neej det där stämde inte riktigt, vi kör igen..
Nu är det sommar, nu är det moln, nu är det regn uuut i hagen! Japp det stämde bättre!

August

Detta inlägg vill jag tillägna mina underbara pojkvän som alltid finns där för mig. Du är så himla, himla underbar och jag vore ingenting utan dig. Det har varit vi två länge nu och längre kommer det att bli. Together we can make it! Med dig så känns allt så bra, du är en riktigt klippa ska du veta. Jag älskar dig så mycket och jag är jätte kär i dig. Tack för att du finns här hos mig och att du är så himla bra, du gör mig glad.

Jag älskar dig August


Min pojke!

En ny dag

Det känns verkligen som att sommarlovet bara rinner iväg. Vädret är inte på våran sida och sen jobbar man ganska ofta också. Jag ska i alla fall ta ledig 2 veckor då jag kommer att åka till Småland och kanke Gotland. Den sista veckan blir en utomlandsresa som jag har längtat så in i bomben efter! Det ska bli riktigt skönt.

Idag är det hard work work som står på schemat, 17-21. Det behövs lite klirr i kassan om jag ska kunna gör något nu i sommar! När jag kommer hem sen blir det massa tv tittande eftersom de är min tv-dag idag. Jag missar Crowned men hinner kanske se lite av Pussycat dolls, sen blir det Project Runway och sen SATC! Nu ska jag ta mig något att äta så jag håller humöret uppe på jobbet. Ha det så bra! puss


Så här såg jag ut i Lördags, jag har mina bruna linser i och jag älskar dem! Det är jätte roligt med en liten förändring :)

Likheter

 
Någon mer än jag som tycker att Leighton Meester och Jessica Alba liknar varandra litegrann? Kortet på Leighton är några år men ändå, lite lika är dem?

 
Väldigt väldigt vackra är dem i alla fall!

Sol & Sara

Idag vaknade jag av att August var tvungen att börja jobba tidigare så han åkte vd ca 12 :( tråkigt! Jag satte mig då här vid datan och sega. Jag blev väldigt uttråkad så jag bestämde mig för att åka och sola! Jag måstte ha kvar brännan som jag fick i fredags =) Nu ska mamma snart laga mat och sen ska jag träffa Sara :) Vad och vart vi ska vara/göra vet jag inte , det får vi se :)

Have a nice day, kisses


Sara och sin thailands-crusch!

Bilder från i fredags



 


enough is never enough

Här är lite grejjer som jag har beställt hem från www.modemecka.se . De hade massa rea så jag fyndade på, Make up Kitet kostade bara 27 kronor och det lila armbandet ungefär samma pris, kanske 33 kr. Till sist det gula var inte på rean men jag älskar det! Armbanden är från Ms Bijoux, riktigt fina grejjer har dem! Det finns fler armband jag vill ha där i från men de är lite dyra tycker jag. Längtar tills detta kommer hem i brevlådan!
 

Fredags kväll

Igår slapp jag jobbet igen, skönt men ändå lite tråkigt för jag vill ju ha pengar! Men igår så åkte jag till Isabells nya hem och där var vi tjejer och förfestade litegrann :) Runt 11 gick vi ner till Power Meet, där var det roligt. Vi träffade massa folk och vi åkte även raggarbil, två impala, en buick och en som jag inte såg vad det var! Vid halv 3 cyklade jag och Linda hem till mig. Sen sussade vi gott!

Idag har vi bara degat, vi har nyss sett klart på Rädda Willy 2. Gamla filmer är bra :) Vi ska nog fortsätta ta det lungt för ikväll blir det party igen! Hoppas de blir roligt. Ha det så bra, puss


Här har jag mina bruna linser i :) Fler kort kommer så småningom

Min dag

Idag vaknade jag ganska tidigt och jag gick direkt ut och lade mig i solen. Jag har legat där tills nu och jag har fått huvudvärk så jag behöver vila lite. Går kanske ut igen sen om solen är kvar!

Idag skulle jag ha jobbat men det verkar inte bli något. Chefen har inte hört av sig ännu i alla fall så vi får se hur det blir med det. Riktigt skönt om jag skulle slippa det! Ikväll ska jag hem till Isabell och träffa tjejerna för lite förfest :) Sen ska dra vidare! Power Meet hägrar i staden så vi kanske går en runda och kollar lite.

Jag har fått hem mina linser nu, det var lite svårt att få in och ut dem men jag börjar kunna det där mer och mer. Färgen var bra men det var väldigt läskigt att se sig själv med en anna ögonfärg. Jag blev lite rädd för mig, haha :) Ska nog ha på mig dem ikväll, det blir nog snyggt när jag sminkar mig med lite nyanser som ögonfärgen är. Hoppas det blir bra!

Nu ska jag äta lunch och det blir Hot Tub Chicken Wings, en succé fårn USA så dem måste jag prova! Puss


Hår

Jag behöver verkligen färga håret! Jag har en sån fruktansvärd utväxt, usch den är hemsk! Det jobbiga är bara att det kostar så mycket pengar, tråkigt tycker jag. Men håret är ju en väldigt stor del av ditt utseende.  "Det hänger på håret" tycker jag stämmer fullständigt. Om ditt hår är ruffsigt, flottigt och helt ofixat så ser du mindre bra ut och sedan när du har fixat håret så ser du helt fantastisk ut om man jämför hur du såg ut innan. När mitt hår blir flottigt så syns min utväxt bara mer och mer och det är inte så snyggt, så jag får ta och beställa en tid på nån bra hårsalong. Jag har tidigare vart hos Maggan i Dingtuna eftersom hon är så billig, men sen var jag på Aqua i stan och dem var jättebra, fast dubbelt så dyra. Jag får se om jag väljer det billiga eller det dyra, håret ska i alla fall bli fixat!

Nyss inhandlade jag Osis+ Dust it. Jag har läst om den att den är jättebra och mina vänner har även sagt att den är suverän. Nu har jag provat den och den är helt underbar! Så tipset till alla er där ute, köp den!

 
Osis+ Dust it                            1 månad sen, utväxten är värre nu!

Back home

Nu är jag hemma från Norberg! Vi stannade där i två nätter eftersom jag inte behövde jobba igår eller idag :) Skönt det! Där borta så har vi tagit det lugnt, spelat kort, ätit god mat, spelat kubb (jag spöade killarna 3/3 ggr :D, sett på tv och så där. Väldigt lungt och skönt. Idag vid halv tolv åkte vi hem.

På dagen åkte jag och August till Löga och solade lite och nu är jag hemma :) Ska snart till Hälla med mummie! Imorn ska jag antagligen jobba och även på lördag. Hoppas att jag får bra tider så jag kan träffa lite folk och kolla på power meet sedan.

För några dagar sedan beställde jag hem linser, det ska bli jättekul att prova dem! De är från www.opticana.se och kostade endast 169:- och de håller i 90 dagar. Jag är spänd över att få prova dem så jag hoppas de dyker upp i posten snart! :)

Saknar mina tjejer grymt mycket och jag tycker verkligen vi ska ses allihopa, de flesta slutar jobba imorn så det blir skitbra! Jag hör av mig till er och jag hoppas ni hör av er till mig ;) puss


Färgen heter "Circle Brown". Jag har alltid velat haft bruna ögon så jag hoppas att de passar! Jag visar på bild sedan =)

Stekigt med Bag in da box



Riktig sommarplåga! I like =)

mot norberg

Nu har jag jobbat i fyra dagar, det har varit jobbigt kan jag säga! I helgen  blir det också mycket jobb, ska jobba hela power meet, inte så kul men det är alltid roligt med pengar!

Igår umgicks jag med Sara, det var trevligt! Hon sov här och idag åkte vi ner på stan. Sara färgade och plockade sina ögonbryn :) Jag tycker att det blev bra! Sen så köpte jag ett linne, en t-shirt, dust it och örhängen.
Nu ska jag snart gå ut för jag ska till Norberg med August. Vi ska till hans farmor och farfar, så nu åker jag! Puss

RSS 2.0