Studenten

Jag har hittat ett par potentiella skor till studenten, men vet inte vad jag ska göra eftersom jag ska shoppa i sthlm på onsdag! Men dem var så jäkla snygga ändå så kan ju köpa dem ifall att. Får se hur jag gör!

Bilder från igår

Igår var vi ut på Pluto för att fira Malin, Fanny o Sara kan man säga! :) Kul kväll med förfest hos sara!


Galna tjejer


Puss på er


Pussgumsan!


Jag gillar mitt paraply


Snyggingar


Sen drog vi vidare till Pluto!

dansträning

Hejhopp, här sitter jag ensam hemma hos Sara, hon har nyss åkt till jobbet. Om en timme ska jag dansa med klassen, dansen måste sitta som en smäck så det är bara o träna o träna!

Ikväll blir det utång eftersom malin FYLLER 19 ÅR :D GRATTIS BABY!
Skönt med långhelg förresten, känns som jag har haft ledigt jättelänge.
Ha det fint, puss!

god kväll

Klockan är 23.23, dags att önska sig något! Sådär, hoppas det slår in, hihi.
Idag har jag vart i skolan, hade prov i natur och det gick väl sådär.. men G blir det nog. Efter det åkte jag hem, lagade lunch till mig och min bror, det blev Morotssoppa med röda linser, riktigt nyttigt ur viktväktarboken, gott var det också! Sedan drog jag iväg till jobbet, tog Amandas pass så jag slipper jobba på lördag, så då jobbar jag bara imorn och nästa gång på söndag, riktigt skönt!

Idag lämnade vi även in årsredovisningen! Mycket skönt, det enda vi har kvar i företaget nu är en årsstämma sen finns inte Keep Cold UF mer :D LYCKA!

Kryssning verkar vara på G också, med mina underbara brudar, den 27 maj! WIIIHOOO kommer bli så jäkla kul!
Nu ska jag sova, börjar 13.20 imorn så jag får en rejäl sovmorgon !

Peace out!

Ja, ni ser själva hur gammal bilden är!


Fredagen

Det blev utgång på BMB med några ur klassen, skoj! Här kommer några bilder från lite förfest på Isabells balkong.









Fler bilder finns på min facebook. Min kamera (mobil) tar ju ganska bra bilder ändå! :)

Aloha

Nu är det inte långt kvar minsann, bara några få veckor tills vi står där och skriker utav glädje!
Idag har vi tränat med klassen hur vår maskeraddans ska vara, den kommer bli aaasum! :D Så bra! Hoppas vi vinner så att vi kan visa upp den på Junitrofén, hoppas hoppas hoppas.

Onsdag idag, veckorna går fort som tusan! På fredag lutar det åt utgång med hela klassen på BMB, mycket roligt om det blir av. För övrigt bor jag hos pappa den här veckan, köpte hem mat idag och då spelade jag lite Jack vegas, vann 50 kronor! haha alltid nåt :)

Nu ska jag snart sova, ha det så fint.
XOXO


Vilken snygg pappa jag har! (det värsta är att han älskar den där mössan!)

Bilder från i fredags







Kvällen var rolig!

PAAAARTY

nu jävlar kör vi igång! TAGG TAGG TAGG
party all night long with the girls
snart åker jag till linda på förfest, BYE!

Perfekta

Dessa vill jag ha, nu på en gång!
Bilden tog jag från www.kanal5.se/web/stylebykling


YES! :D

Nu är vi äntligen klara med ÅRSREDOVISNINGEN! känns som en stor tung börda som äntligen släppts från min axel, snart inge mer UF! :D



HAPPY GIRL


Helt slut

Skola och jobb direkt efter varandra leder till att jag blir helt slut! Mina ben har ont och jag är väldigt trött men känner ändå inte för att sova än, ska kika lite på Hells Kitchen tänkte jag, vet inte varför jag gillar det, men det är bra!

Nu har vi alla fall bokat något inför sommaren, vecka 29 drar vi på en FET roadtrip i Västkusten, det kommer bli så jäkla roligt! :D Jag skulle vilja hinna med en sista minuten utomlands också, får se hur det bli!

Nu ska kika på tv lite, PUSS!


Sommaren 07

MJAU

Steve Madden, me like! Något att tänka på.


Fanny Engström, en lokal kändis

Titta vad jag hitta! Men, jag fattar inte riktigt ditt svar? "Och om den är kall så blir det ju lite mittemellan!" Förklaring korkade Fanny! :D


(Lång) Helgen

Valborg
Tänkte berätta lite om Valborg. Dagen spenderades i skolan som var ganska lugn och sen var det bara och ta sitt pick och pack till kära gamla landet, Malins place! Vi var väl runt 15 personer hos Mallan och drack och grillade. Grannarna hade fest så vi gick lite emellan. Kvällen var rolig och mysig, som det ska vara! Jag vill ju lägga upp några bilder men dem har Malin så jag får hoppas att hon lägger in några snart!

   

  
Lite dagen-efter bilder, vi låg och mös i solen! :)

Fredag
Vaknade upp hos Malin, kände mig inte så bakis men sen när jag skulle till jobbet kom det, fyfan det var riktigt jobbigt att jobba då. Orkade inte med kassan till sluta så jag ställde mig och gjorde lite hamburgare istället! På kvällen tog jag det lungt med August och köpte Twilight som har kommit ut nu, så den tittade vi på.. LOVELY! Twilight är så grymt bra!

Lördag
Jobbade till sju sen var det bara att fixa sig för utgång på Pluto med Augusts boxningsklubb. Han bjöd med mig dit där vi fick grillbuffé och dricka. Trodde kvällen skulle vara ganska långtråkig men jag hade kul, en kväll med grabbarna helt enkelt.

 
Så såg jag ut igår kväll!

Just nu
Äter jag jordgubbar, MUMS!

 

RSS 2.0