Helgen

Lördagen vart bra ändå! Jag blev så glad :) Först gick jag och mamma och wille på Bellman och åt mat. Gud så gott det var! Vi tog först vitlöksbröd med fetaostcreme till förrätt, sen tog jag pappardelle (bred pasta, kyckling,sås, grönsaker) och till efterrätt blev det drottningpannacotta med skogsbär. Det var jätte gott! Efter middag åkte jag till Amanda Öholm och umgicks med fanny och sara och resten av tjejerna. Det tog ett tag innan vi visste vart vi ville åka men till slut hamnade vi hos Anna. Det var en rolig kväll och det är alltid roligt att träffa folk man tycker om!

Idag jobbade jag mellan 12-16.30 sen efter det åkte jag och mamma till torpet och jag fick se hur det såg ut där inne. Det var jättemysigt. Vi ska måla om lite och fixa med inredning, det ska bli så kul! Sen drar jag dit alla brudarna :)

Jag är nu hemma, August är här men han står i duschen just nu. Ska se lite på fotbollen, il finale! Ha det så bra, puss


MIn goda efterrätt!

fy fan jag blir så ledsen

Jag har nyss kommit hem från jobbet och jag trodde att det skulle bli en rolig lördag, men allt sket sig. Jag ska på middag med familjen och sen skulle jag ha träffat sara, men hon ska dra till Eskilstuna, tråkigt eftersom vi inte har träffats på väldigt länge. Sen så ringde jag resten av brudarna men de är upptagna med sina pojkvänner, vad har hänt? Först var jag den som träffade tjejerna mindre eftersom jag var med August men nu är det bara jag som kan skaffa mig tid. Mycket tråkigt tycker jag, faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan jag som ville göra något roligt idag. Jag var hemma igår också och hade skit tråkigt ensam så jaja, life sucks right now.

Ni andra som ska skojja er får väl ha så roligt, puss

  
 
I MISS YOU GUYS!


jag är helt slut

Burger King tar kål på en! Det är verkligen slit göra och man svettas och blir stressad, ingen skön situation. Det enda skälet till att jag jobbar där är ju för pengarnas skull så jag hoppas att ett annat jobb dyker upp. Jag skulle helst vilja jobba i en klädaffär, det känns som en bra grej för mig och lite lugnar också :) Burger King duger just nu i alla fall! Jag ska inte klaga för mycket för jag har klagat jätte mycket över att jag inte har haft något jobb och nu har jag ett.

Jag ska jobba imorn igen och även på Söndag. Jag måste vara väl förberedd inför Power Meet då det kommer mycket kunder. Jag ska även få prova på DT:n (Drive Through), det känns lite svårt eftersom jag inte kan allt där än. Hoppas att det går bra!

Imorrn ska jag även på middag med familjen och August, planerna med Sara sket sig igen så vi får ses någon annan dag, mycket tråkigt tycker jag. Saknar även resten av tjejgänget så hoppas också att vi ses!

Nu måste jag snart sova, ha en trevlig kväll, puss


Trender

Här är dagens outfit!



Och här är mina nya väska för 40 kronor :) Den är underbar!
 

Mönstrat i alla dess färger och kombinationer sägs ju vara en hög trend just nu. Men hur enkelt är det egentligen att sätta ihop en sån outfit själv? Jag försökte blanda lite olika mönster med färger, det blev ju ganska bra men snälla, vad tycker ni ?
 
 

Knekttorpet

Här är bilder på vårat torp!


Mamma och torpet


Knekttorpet

Modeller

Ja, snack om modeller kan ju hålla på i evigheter. Idealt är sjukt och de ska verkligen vara skitsmala, självklart är man ju avundsjuk på hur vissa ser ut och andra inte. Vissa är alldeles för små men en del är helt okej. Modeller är jätte vackra och de har ju faktiskt valt den vägen.

Karolina Kurkova har nyss fått massa uppmärksamhet över att hon har blivit för "fet". Kan man kalla en sån människa fet? Nja, tror inte det va. Om ni ser på dessa bilder så ser ni att hon har gått upp men hon ser för fan ut som en helt vanlig människa, det är ju en fröjd för ögat! Lite valkar och celluliter har väl varenda människa. Det är sjukt att dem tycker hon är fet för det är hon inte. Det enda är väl att hon har gått upp litegrann jämfört med de andra modellerna men hon är ändå sjukt vacker! Vad tycker ni?

  

Den sista bilden visar en fet människa, inte Karolina.

fredag är dagen alla gillar

Ja, ni håller väl med! Idag blev det ändrade planer för min del, jag skulle ha träffat Sara men nu är det så att jag ska jobba mellan 17-21. Bra att jag får jobba lite innan Power Meet så jag kan det där flytande sen :) Jag och Sara ska ses imorrn istället och då ska vi även på restaurang med Mamma, Wille och August. Det ska bli mysigt!

Jag sitter hemma hos August just nu, han är på sitt jobb. Jag ska snart gå ner och äta frukost och göra mig i ordning. Om jag hinner kanske det blir en liten tripp på stan och sen hemmåt.

Ha en trevlig dag, puss


På väg till August

Nu ska jag snart hoppa in i bilen och åka till August :) Vi ska mysa lite så här på kvällen. Idag har jag gymmat och solat. Efter det hämtade mamma mig och vi åkte till Brödet och Fiskarna och fyndade lite! Jag köpte en jättefin väska och fyra filmer :) Tänkte köpa en jeans jacka också, sen när jag skulle gå och hämta den så hade Fanny knipit den! Ack, vilken otur jag hade, haha :)

Mamma och jag åkte även ut till Knekttorpet och kollade på vårat torp. Det var jättegulligt men det finns några nackdelar, vattnet låg inte direkt utanför, inge el & vatten och solen når inte fram på kvällen. Men annars sött och trevligt, jag lägger in lite bilder sedan när jag harhittat sladden.

Nu ska jag åka, puss

min dag

Om ca 20 minuter så ska jag trava ner till bussen, jag ska till gymmet igen med min älskade. Efter det ska vi sola i solarium, känns som man är väldigt blek nu när solen inte vill visa sitt fina ansikte! Vad händer sen då, hm August ska till sitt jobb så det blir nog inte så mycket som händer för mig. Resten av brudarna jobbar och nästan alla har också pojkvänner.

Imorgon ska jag i alla fall träffa Sara, min andra älskling! Det ska bli jätte kul för jag har inte träffat henne på mer än två veckor, hon har köpt en present till mig från Spaninen som jag tänker visa upp här i bloggen sen.

Ha en bra dag! Puss


Min mamma och min Sara! Bilden är från flyget till Thailand för ca 2 år sedan.


today

Idag har det varit en slapp dag, jag har gått klädd i mjukiskläder och en ful toffs på huvet. August sov här igår, alltid lika mysigt :) Han är min bästa! Under dagen rensade jag garderoben och städade den, riktigt skönt att ha det fixat där inne. Senare åkte vi och gymmade, skönt det med! Vi fick med oss william också och han tyckte det var roligt så nu ska han börja gymma, mycket bra tycker jag. Resten av kvällen så har jag lagat en mycket god köttfärssås och makaroner och sedan har jag setat bänkad framför tvn. Jag har sett på Crowned, Pussycat Dolls, Project Runway och just nu är det SATC som är igång. Ska nog lägga mig sen, imorrn ska jag sola med august sen blir det bara slapp. Idag fick jag även hem mitt paket från HM, ett par chinos som behövs sys upp lite men annars snygga, ett jättefint armband, ett linne och en cardigan till August.

Eftersom jag är väldigt beroende av tv program så tänkte jag göra en lista med vilka program jag följer, undrar hur många det blir, nu börjar vi!

  • SATC
  • Top Model
  • Gossip Girl
  • Desperate HW
  • Vänner
  • Project Runway
  • Pussycat Dolls
  • Ugly Betty
  • Roomservice
  • Simon & Thomas
  • I huvudet på Carolina Gynning

Jag kommer inte på några fler just nu men jag tror att det var alla! Ha det så bra, puss

 

Ett litet torp

Ja precis, ett litet torp, det är vad mammar har hyrt. Hon ska hyra det varje år för 5000 kronor, det är ju ganska bra. Jag har inte sett torpet ännu men det sägs vara jätte litet! Tråkigt det, men det kan nog ändå blir några mysiga kvällar där ute med pojkvännen och vännerna :) Jag vill se det nu! Jag tar kort på det sen så ni kan få se det, ska åka och kolla på Lördag. Det ligger ute vid Asköviken någonstans :) Då är det förhoppningsvis nära vattnet! puss


Fritids

Idag följde jag med min Mamma till hennes jobb. Hon jobbar på ett fritids i Ekeby, jag har så tråkigt på mitt lov eftersom alla jobbar så jag bestämde mig för att göra något! Där fick jag leka med alla barnen, och de var så söta! :) Barn är ju för roliga =) Vi var ute och plockade bär, lekte i skogen, pysslade, såg på film, spelade spel, ritade och annat som små barn gör :) Det var iaf underhållande och nu känns det som jag har gjort något! Just nu vill jag träffa min älskling min vi får se hur det blir med det, puss

Måndag

Idag är det måndag, jag vill att något riktigt roligt ska hända men det gör ju inte det! August ligger och sover i min säng, tråkmåns, alla mina vänner jobbar den här veckan och August jobbar då & då. Hur roligt har jag det? Usch, mitt sommarlov kan inte vara så här, det finns ju absolut ingenting att göra. Jag vill åka på en lång solsemester och bara njuta och känna att man gör något. Jag hoppas så innerligt att jag kommer åka utomlands i år, annars blir jag riktigt ledsen... Jag väntar på bättre dagar med sooool!

Vad ska ni göra idag då? Själv har jag inget planerat men det kanske dyker upp något, vi får se :) Nu ska jag iaf försöka väcka min pojkvän så att vi kan äta lite frukost! Puss

 

what happens today?

Idag har jag vart och handlat med mamma, så ikväll blir det jättegod mat! när jag kom hem så såg jag på sista avsnittet på Gossip Girl eftersom jag missade det i tisdags! Programmet är så grymt bra och det är riktigt spännande :) Jag längtar tills de börjar sända igen :)

Nu ska jag snart ut och övningsköra med mamma, vi ska hämta min bror som är hos pappa. Senare ikväll kommer min älskling och hälsar på mig, mysigt! Saknat dig litegrann :)

Jag är riktigt less på SOLEN som aldrig kommer, jag har ju lov och jobbar inte heller så jag vill ju vara ute och sola! Usch det känns så tråkigt att spendera sitt lov inomhus :(

Nu ska jag kila vidare, puss


Where is the sunshine?

frisyr

 

Se där, passar jag i Sienna Millers frisyr ? :) Lite roligt sånt där faktiskt!

min kväll

Ja vad har jag gjort ikväll, jag drack lite te och åt kexchoklad och såg på Ondskan! Den filmen är riktigt bra och det var skönt att se den eftersom jag inte hade sett den sen jag gick i nian :) För övrigt en sorgsam film, man blir riktigt arg ibland! En sådan slags Ondska finns ju överallt i världen och det är helt grymt att det är så, vad tänker folk med egentligen? Skam!

Nu ska jag hoppa i sängen, ska bli skönt det. Lägger upp lite fula bilder som jag har tagit ikväll eftersom jag hade så tråkigt, det är riktigt rastlöst och vara hemma själv! Godnatt, puss

 
Lite läskiga bilder tycker jag! Haha

the day after

hallå där :) kvällen igår var jätte rolig och mysig! jag och linda fixade oss hemma hos mig och sen skulle vi ta bussen till irsta :) linda och jag har alltid tur med varandra så vi fick faktiskt lift in till stan, det var riktigt skönt! vid centralen fick vi lov och vänta på fanny, isabell och stefan som var lite sega, till slut kom två springandes och vi kunde äntligen åka! hos forsa var det ganska mycket folk och alla var jätte hungriga! till slut fick vi äntligen slå oss ner och äta av den goda maten, och gott var det! hemmgjorda köttbullar, färsk potatis, kycklingklubbor, prinskorvar, bröd och annan midsommar mat :) efter maten vart det lite ölspel för att komma igång, dessvärre var malin redan på toppp vid åtta och sedan vid halv nio däckade hon, en halvtimme senare hade hon lyckats med hela 3 spyor, forsa vart inte glad för det! :) haha malin du är otrolig ;)

vid halv elva drog jag och fanny vidare till gryta, vi va där ett tag och dansade och sådär :) sen skulle vi vidare till en av fannys vänner men det blev inte av så jag tog bussen hem till august :) skönt att få träffa min älskling! där sov jag och sen på eftermiddagen åkte august till jobbet och jag till forsa igen. det var lite folk där så vi gick och åt pizza och såg på fotboll, nu är jag hemma, känns skönt det! hoppas ni hade en rolig midsommarafton ni med!

är lite småsugen på nåt nu så jag ska gå och kolla vad som erbjuds och sen ska jag nog slå på en film och sen sussa! ha det så bra, puss




Bilder från midsommarafton! Hoppas på fler bilder sedan när Lindas kamera dyker upp!

midsommarafton

Hej !

Idag är det midsommarafton. En trevlig dag som ska bjuda på sång, mat, trevligt folk och fint väder. Det sistnämnda är jag dock lite osäker på om vädret kommer att hålla i sig, men jag ska hålla tummarna för det! Dagarna blir ju så mycket roligare när det är fint väder :)

Ja, vad är på gång just nu då? Jo, jag ska snart hoppa in i duschen för att fräscha till mig lite, sen kommer Linda att komma hit. Vi ska fixa oss inför kvällen och sen när klockan är ca 17.00 ska vi åka ner till stationen för att ta bussen ut till Irsta. Där kommer det att vara massa folk, det ska bli jätte roligt! Det jobbiga är bara att jag vet inte alls vad jag ska ha på mig, det enda jag vet just nu är örhängen och det kommer man inte långt på!

Imorse så vaknade jag med August bredvid mig, han skulle åka hem snabbt för att äta lunch med sin mamma. När han väl ska åka hem här i från så har han tappa bort nycklarna. Vi letar och letar i varenda liten vrå och vi hittar dem inte. August är alltså hemma själv så det är ingen annan som kan låsa upp ut honom. På kvällen skulle han ha bjudit in sina vänner på middag och så och så har han även alla sina grejer där så nu är hela hans midsommar förstörd. Han har inga kläder eller nånting. Och vet ni vart nycklarna är? Jo, dem är i mammas bil och mamma är i Härjarö, ungefär en timme här i från! Kaos, hur Augusts kväll blir nu vet jag inte men jag hoppas att du får roligt ändå! :) Puss på dig älskling, och en puss till er andra :)


Så här ser vädret ut för dagen, det ser ju ganska bra ut eftersom det inte ska komma nå regn! Jippi får hoppas att det blir så :)

gorgeous



Nu lånar jag en bild från Sophie som bloggar på http://www.stureplan.se den här bikinin är så grymt snygg, det är Sophie också men jag vill att bikinin ska komma till Sverige nu nu nu! Så nu är det två bikinis från HM som jag längtar efter!

lite mer kläder

förra veckan handlade jag lite shorts och sånt så tänkte visa det nu!

  
Gladiator skor från Din Sko 349:- , linne från HM 79:-och jeans shorts second hand 30:- och sen har vi beiga shorts från HM 98:- och skärp second hand 30:-

 
Skärp second hand 30:- och slappa lila shorts HM 49:-

Här kommer en bild på min nya plånbok, den är så praktisk jämfört med min förra säck :) haha


Röd plånbok från HM, 79:-

Ni kanske märker att jag handlar mycket på HM, jag älskar den affären! :)

midsommar

Imorrn är det midsommar, ska bli roligt det :) Då ska jag hem till Forsa på middag och dricka med massa folk. Då får jag äntligen träffa några av brudarna vilket jag inte har gjort på länge! Det ska bli roligt :) Så jobbigt att alla jobbar nu, vi ses ju aldrig!

Igår kom Sara och Fanny hem från Spanien och jag får hoppas att de inte är allt för bruna för min bruna färg har verkligen tunnat ut, jag var så brun ett tag men sen när jag började jobba gick det bort, och just nu är det inte så bra väder heller, riktigt tråkigt!

Snart ska jag prova en frisyr på mitt hår och se om jag ska ha så imorrn, kan ta en bild sedan. Puss


Dansa runt stången och god midsommar mat bjuds det på imorgon! :)


dagens shopping

tänkte visa upp lite grejjer jag har handlat idag, på den första bilden är det två olika peeling för kroppen :) jag gillar att ta hand om min kropp, på den andra bilden är det en stor beige kofta från Bik Bok för bara 125 kronor, riktigt fynd :) och på den sista bilden är det ett par örhängen som jag har tittat på ett tag och nu var dem äntligen på rea, 25 kronor :) tänkte ha dem imorn på midsommar.

  

Här kommer också en bild på "Dagens Outfit". Inget speciellt, bara vanliga jeans, ett färgglatt linne och gladiator pjuck!


sov gott

nu tänkte jag gå till sängen och sussa, men jag vile bara säga usch och fy på sverige! vi kom inte ens till kvartsfinal. duktigt (Y) jag tyckte i alla fall att Ljungberg kämpade på riktigt bra, good work :)

godnatt!


en liten godnatt bild från mig! puss

mysig middag

igår var jag och august på restaurang och firade vår ett och ett halvt års dag :) vi gick till Jensens, det var jättegod mat där! vi åt först små laxspett med bröd och sås, sen åt jag kyckling med potatis, sås och grillade grönsaker, august åt ungefär samma, förutom att han tog fläskfilé. sen till efterrätt vart det "ta-själv-glass", det var gott! vi hade det jätte mysigt, jag älskar dig så himla mycket :) när vi kom hem spelade vi lite fotboll på Xbox:n sen gick vi och la oss :)

idag har vi bara tagit det lungt, jag har sett på fotbollen och massa "SATC", tittar även just nu :) sen måste jag sova, ska vara hos sjukgymnasten kl 11 och efter det blir det nog en tripp på stada. puss

 
Så här såg jag ut på middagen!

lite smått & gott

  
ett armband i guld, beiga chinos och blå randigt linne

här är lite kläder jag har klickat hem, längtar tills dem kommer! :)



och denna söta koftan beställde august :)

städmani

idag har jag städat i lägenheten, dammsugit och dammat och så :) ska ta mig ett välbehövt bad och bara ta hand om mig själv :) ska på middag med august ikväll, ska bli jätte mysigt :) jag funderar fortfarande vart vi ska gå men vi får se vad det blir! annars idag har jag vart hos sjukgymnasten, tog en tripp på stan och umgåtts med august litegranna.

vädret har fått fnatt idag, ena stunden är det strålande solsken med 20 grader och sen helt plötsligt är det regn, åska och blixt! men allt förvånad bli man kanske inte, sverige är ju sverige och man har ju blivit ganska van. hoppas bara att det blir fint väder på midsommar!

ska bada nu, ha det så fint och njut av ditt sommarlov, puss


in the heat of the night

njut, dansa loss när ingen ser, du kommer att må toppen! :) jag blir på så himla bra humör när jag hör den här låten! :)shake until u drop !

en tuff dag

idag åkte jag och august ner på stan, gick runt och tittade lite :) det blev i alla fall ett linne, en plånbok (välbehövd!), rouge och borste till det. sen klockan halv fem åkte jag till burger king för första dagen på jobbet! pjuuuuh säger jag bara, det var riktigt tungt! lite svårt i början och mycket att hålla reda på, men ju mer timmarna gick så gick det bättre. jag fick jobbet! :) jag är så glad :) jag jobbade till åtta och därför hann inte jag och august äta vår romantiska middag i stan så det ska vi göra imorrn :) just nu är vi hemma hos mig och myser, ska gå och pussa på han nu!
puss

18 underbara månader

Idag har jag och min älskling vart tillsammans i ett och ett halvt år! :) Du är underbar älskling :) Det är en sån himla tur att jag har dig, du är absolut bäst för mig och så är du ju så himla söt! Måna pussar på dig på vår dag :)


Jag älskar dig något enormt! Du är bäst <3

klänningar


Vad tycker ni om denna? Den känns jättesöt att ha en mysig sommarkväll med ett par gladiatorsandaler, jag får halva priset på den så jag tror jag ska beställa, men vad tycker ni? Kommentera gärna!


Den här klänningen är ju helt underbar men tyvärr för dyr för mig, hur ska jag bli rik?

min helg

nu var det ett tag sedan som jag skrev. men i alla falla i fredags så var det min sista dag på jobbet, riktigt skönt :) så nu är jag lite rikare! efter jobbet åkte jag till august och vi fixade oss för att åka till max stuga. det tog ett tag innan vi kom fram men när vi väl var framme så började vi att grilla vår mat :) kvällen var rolig, den innehöll bla

  • kubb
  • dans
  • grillat
  • en mycket full august som spydde lite här och var
  • vattenpipa med kol från grillen
  • en galen august mitt i natten som skrek på mig! jag blev fullkomligt förbannad

men det var ändå roligt! på morronen var alla väldigt sega, vi började städa och sen åkte vi hem. väl hemma tog jag en skön dusch och sen på kvällen vart det massa god mat, snacks och fotboll såklart :) synd att vi förlora, men det räcker i alla fall med vinst eller oavgjort i nästa match så vi får hålla tummarna!

nu sitter jag hemma hos august, men han är inte här just nu, jag är super duper hungrig så nu får han faktiskt ta och komma home ! :) imorn ska vi ner på stan och sen halv fem ska jag provjobba på Burger King och efter det så ska jag och august ut och äta på restaurang eftersom vi har vart tillsammans i ett och ett halv år imorgon :) ska bli mysigt!

så jag avslutar med en puss på august och en kram till er andra :)
kram!


   
lite bilder från max stuga


idag saknar jag...

Fallskärmshoppning med ett stort F! Det var bland det underbaraste jag har gjort och jag måste bara göra om det om och om igen! Jag vill ju skarpt ta en kurs i fallskärmshoppning men det kostar massor med pengar så det får väl bli när jag blir lite äldre. Jag skrev ju i det förra inlägget vad jag ska arbeta med i framtiden och då tänkte jag att jag skulle vara fallskärmsintruktör så där på sidan om, det skulle vara hur roligt som helst! Vi får hoppas att jag uppnår denna dröm, den står långt upp på listan!


Nästan exakt ett år sedan, den 10 juni. Jag var så glad!

en dag närmare fredag

äntligen torsdag får jag nästan ta och säga, torsdag är ju en dag närmare fredag vilket är mycket bra! då är min arbetstid på JM's Träinredning AB avslutad, ska bli så skönt. min kropp är totalt förstörd efter de här dagarna, min sjukgymnast fick vrida tillbaka mitt bäcken, inte bra. jag har riktigt ont och jag undrar hur jag kommer att må om ca 20 år.

känner mig väldigt trött, är det alltid när jag jobbar. imorrn slutar vi iaf klockan 2, jätteskönt! efter det ska jag hem till mamma och duscha och fixa mig och sen ska jag till max stuga, det kommer att vara massa folk där så det blir mys och roligt :) lördagen vet jag inte vad som händer men ska väl iaf se på fotbollen :) måste hoppa in i duschen nu tror jag så jag piggnar till lite, sen är jag ju äcklig och dammig från jobbet, jag har fått städa toaletten idag, vilket inte är så roligt.

tänkte bara ta upp en sak, idag börjar Simon & Thomas igen, några kanske skrattar nu men jag älskar inredning, så klockan 21.00 ikväll sittar jag bänkad framför tvn. ni som inte visste detta så är det så att jag planerar på att bli inredingsdesigner och det är precis vad jag ska plugga med efter gymnasiet :) det var allt för denna gång men vi hörs väl lite senare! puss

 
Jag är hungrig!

usch, nu är jag trött på radio!

nu när jag jobbar på pappas jobb så lyssnar jag på radio hela tiden eftersom jag inte vill höra allt ljud från maskinerna. radio har alltid varit helt okej men nu när man har lyssnat i 24 timmar så är det pest! alla radiokanaler spelar samma låtar om och om igen, låten "im yours" var ju en jätte hit för två år sedan och nu spelar dem den konstant! jag tyckte om den låten jättemycket men nu är den totalt förstörd, radiokanalerna spelar låtarna för ofta! så nästan i alla fall så får jag lov och byta kanal när den kommer och även massa andra låtar. det är typ 10 låtar som spelas om och om igen varje dag och jag blir verkligen skit trött på detta! sen emellan låtarna så har de samma gamla reklamer som de alltid har haft så man kan dem ju utantill.

usch jag är så less på radio så jag dör! det enda roliga med radio just nu är iaf på morgonen när det är rix morron zoo och på mix med adam & gry, allt annat suger! så många låtar som jag har tyckt om jätte mycket hatar jag nu, det är så himla tråkigt :(

det finns iaf några låtar som är nya som jag fortfarande tycker om, så snälla förstör inte dem också!
den här är en av dem :) http://www.youtube.com/watch?v=n4m974O2fv8

nu har jag hackat mycket så det får räcka!
puss


Tummen upp för er!

lite produkter & godnatt



Det här är några produkter som jag använder ofta! Tycker att dessa är jättebra.

1. ACO:s serie med behandling mot mild akne, jag använder inte alla utan några av dem. Pris på ca 40-60 kr/st.

2. Dove Summer Glow Body Lotion, bra när man vill bättra på brännan och hålla kvar den när solen inte kikar fram, ca pris 50-60 kr.

3. Toni & Guy Refreshing Dry Schampoo, alltså ett torrschampo som du kan använda när du inte hinner eller inte vill tvätta håret, fungerar bra! Pris 120 kr.

4. L'Oreal Studio Hot Straight, denna använder jag alltid innan jag fönar och plattar håret. Den hjälper till att skydda håret från värmen och håller även håret rakt under dagen. Pris ca 40 kr.



nu ska jag ta och sova! ska upp tidigt imorrn också, jag börjar jobbet sju och vi måste åka en halvtimme innan, det är tungt! sverige vann ikväll iaf vilket var skönt! tråkig match till en början och man blev riktigt förvånad när målen damp in, roligt! zlatan fick äran som vanligt, men ja han är ju faktiskt bra! :) nej nu måste jag gå, puss & godnatt!

en bra dag

idag är jag glad! förutom en tuff dag på sommarjobbet så har allt vart bra! efter jobbet åkte jag till Burger King på intervju, det gick bra! jag ska få provjobba på måndag så hoppas att det går bra! :) jag är så lycklig! äntligen.

efter bk drog jag till stan för att kolla efter några gladitor/jesus sandaler, jag har en slags hög modell men jag ville även ha en låg så det vart ett par! :) jag fick mina avslutningspengar igår så :) 2000 kr så jag tackar så mycket mamma och pappa! jag fyndande även två skärp och ett par jeans shorts på second hand och sen så köpte jag två andra shorts på HM och ett linne, så nu är jag jättenöjd! jag lägger in lite bilder sen :)

pappa o jag ska snart äta en jättegod kycklingsallad och sen ska jag kolla på gossip girl och efter det? ja undra det ja, sverige-grekland kanske :) det ska väl de flesta göra! har sett folk gå runt med tröjjor överallt på stan idag, känns som det är höga förväntningar på det blå gula laget så jag hoppas att de gör bra ifrån sig även fast det är ett tufft motstånd.

ha det så bra, puss

sommartider

Det är nu man verkligen unnar tiden, solen skiner och humöret är på topp. Varje dag känns underbar, det är ju så här man alltid vill ha det, eller hur?

Sommaren har alltid varit en höjdpunkt för mig och många andra, på sommaren umgås man med sina vänner mer och man utnyttjar tiden mycket bättre. Det spelar inte heller någon roll vad man gör, bara att sitta ner på sin balkong kan vara jätteskönt. Upplevelser som grillning, solning, bad och allt annat som tillhör sommaren slår allt. Jag tror nog att många håller med mig och om jag fick välja så skulle jag vilja ha sommar året runt! Snö med skidor och skoter är ju också väldigt mysigt och roligt men då kan man istället åka till ett ställe för att få det, det går ju minst lika bra.

Nu är jag inne på mitt sista sommarlov och det känns som att man måste göra något speciellt, men det ska jag inte, tyvärr. Solsemestern förstördes, jag har inget sommarjobb och mina vänner åker ifrån mig. Jag har kvar min älskling August i alla fall och det är tur det! Men om det dyker upp en billig resa i sista minuten så ska vi ta den. Jag och August planerar även på att åka till Liseberg med några. Men det känns som att jag inte kommer träffa mina kompisar något alls, det känns skit tråkigt. Jag jobbar denna vecka och sen nästa veckar börjar alla andra jobba, då blir jag ensam kvar och sen drar brudarna till Bulgarien, så vi ses när skolan börjar eller? Usch, nej det känns så ledsamt!

Jaja, mycket snack om mig. Innebörden med detta inlägg var att jag ville skriva om sommarens glada dagar och även berätta vad jag ska göra och sist men inte minst önskar jag er ett rikigt skönt sommarlov! :)
puss

shopping can make a girl crazy

  

 

Här jag samlat ihop massa kläder från www.forever21.com som är några av mina favoriter! Snälla, snälla kan de inte fixa så att man kan beställa dessa underbara kläder från Sverige också, synd synd! Man blir ju helt galen på deras underbara priser :)



Jag har letat efter "min" bikini nu så länge! Den kommer aldrig ut på HM's hemsida eller i affären, ska iaf in till stan imorn och kolla igen, jag bara måste ha den! :) Jag använder bara bandeau bh så jag måste verkligen ha den :) Jag har även hittat en annan fin från HM men den finns bara i USA ännu. Hoppas den kommer hit också! :)

hard work work

är på sommarjobbet nu! grymt tråkigt :( jag har så jävla ont i magen dessutom och det gör det inte bättre... jobbar hela denna vecka, måste fortsätta nu!

ha det bra, puss


closer

Någon mer än jag som tycker den här låten är riktigt bra? :)


en solig och trevlig dag

idag har jag bara legat ute i solen och solat hela dagen, riktigt skönt :) åkte även och handlade med mamma o sen lagade vi en god sallad och kyckling! på kvällen har jag o mamma sett på MTV Movie Awards och filmen Casanova, Casanova är riktigt bra! tråkigt att snyggingen Heath Ledger är död, han var en riktigt klippa! rikigt synd när sånt där händer, det ska inte behöva hända.

ja vad finns det mer att säga, imorrn ska jag och august sola sen ska han jobba ett tag sen drar vi båda hem till min pappa, jag ska bo där nästa vecka eftersom jag ska jobba på pappas jobb i en vecka, och det är de enda sommarjobbet jag har :( kommer inte bli mkt pengar denna sommar, men det kanske blir ändring! fick mejl igår från Burger King, jag hade för några månader sen skickat in en spontan ansökan och igår så skrev han att jag skulle höra av mig så jag ska träffa han på tisdag, hoppas det blir något med det :) men jag ska inte vara för förväntansfull bara!

ni får ha det så bra, puss

avslutningen

Här kommer lite bilder från avslutningen med klassen :) Vi var på Framnäs och hade det mysigt!

 

 

gladiatorerna är riktigt heta

 

Dessa godingar vill jag ha! Jag har en slags modell av såna skor men jag vill även ha ett par låga :) Måste inhandlas! De ena är från HM och det borde komma in i Västerås butiker tycker man! Den andra är från asos, puss


32 grader

jippi vad vädret är bra! :) hela 32 grader varmt idag så jag har solat hela dagen :) först hos august sen så åkte vi till framnäs och solade! en riktigt mysig dag :) har blivit brunare nu och ansiktet är rött som vanligt :P hoppas det håller i sig imorgon också! :)

nu sitter jag och väntar på mat, det blir grillad majs, kött och färskpotatis och sallad, mumma :D sen ska jag bara ta det lungt., jag är så himla trött! ögonen viker hela tiden.
ha en trevlig kväll , puss

on my way

sitter hos august nu! väntar på att han ska bli klar så vi kan fara vidare till max, lite förkrök där innan vi drar ner till vasa, :) ska bli en rolig kväll! annars idag så har jag kollat ytters lite på studenterna och efter det drog jag till mall som var hos forsa, det var mysigt att ligga i solen och i poolen  :) sen åkte jag till august, fick god mat och nu ska vi strax åka :)

tänkte dra igenom gårdagen också; som sagt, vi tjejer var hos linnea och fick tårta o grejjer :) jag fick även rida lite häst! efter linnea åkte jag hem och packade lite grejjer till kvällen, sen cykla alla tjejer till framnäs och där var klassen :) det var en skön kväll! drog vidare till löga men blev inte kvar där så länge, men det bästa av allt igår var ju självklart att jag fick SOMMARLOV! hur underbart är det inte??? :) helt otroligt glad och bra betyg fick jag också!

nu ska jag kila, puss

sunny day

jag älskar sverige just nu! tror att alla andra också gör det :) gick upp ganska tidigt idag och solade lite sen fixade jag mig och åkte till stan med august, fick hjälpa han med avslutningskläder, jag köpte också en söt kjol till dess! :) efter stan åkte jag till sjukgymnasten och sen hem till sara! nu är jag hemma och ska äte lite mat :)

ikväll blir det nog mest att vara hemma, august kommer nog hit efter hans jobb :) imorn är det avslutning och det ska bli underbart! berättar mer imorgon :)

ha det så bra, puss


igår

igå var det junitrofén, det var härligt att sitta i gräset på löga, solen stekte! :) drog sen ner på stan och sen åkte jag hema och firade min mamma som fyllde år igår :D grattis! av mig och wille fick hon en tunika, en tvål och massa tia lotter :)

efter det drog jag och sara till löga, var med tjejerna där och åt mat och hade det mysigt! :)
puss

sweet sunday

härlig dag idag, jag och augst gick upp ganska tidigt och gick ut i solen :) mysigt! sen drog vi vidare till augusts kusiner, hoppa lite studsmatta och lekte :) sen åkte jag hem och nu är farmor och farfar här! :) tycker om dem! vi har fikat och farfar har fått sin present i efterskott (kalsonger, korsordstidning, choklad tryffel) sen har jag fått en till cykel! :)

snart ska jag o mamma laga god mat sen ska jag bara ta det lungt, kanske träffa älsklingen :)
puss


love it

här kommer bilder på våra tatueringar :) bilderna kan vara lite suddiga men det är eftersom jag har tagit med mobilen, min kamera är sönder ! :) vad tycker ni? jag älskar dem :)

     
 

RSS 2.0