Today

Idag var det skola ett tag sen skulle vi titta på Macbeth som sög, vi drog efter första akten, humph! Drog ner till stada sen och kikade runt lite. Fick med mig två klänningar, en tröja och lite smycken. Sen hämtade jag min studentklänning som hade kommit och den är perfekt! :D Vilken tuuur. Jag är så nöjd! Nu måste jag bara hitta ett par skor till den.

Ska snart till systemet med mamma för att fixa till imorrn, sen ska jag kanske till August en sväng om jag hinner och sen träna med Sara. Puss!


Klänning, provade hemma sen med bara ben och gladiatorpjuck, nu vill jag ha sommar! :)


En annan söt klänning (egentligen en pyamas) Ska nog ha den imorn på Valborg!


Jag fick med gratis smink när jag beställde min studenklänning, :D


Här i gömmer sig klänningen, men den tänker jag inte visa! :)

Volvo 850

Nu kommer det en bild på min bil! Bra va Sara och Fanny? ;) hihi
Min första bil alltså, helst ville jag ha en Reanult Megane men denna duger så länge!


Hej

Väldigt dåligt med uppdaterande nu! Jag lovade ju att ta en bild på min bil, men det har jag inte gjort än, tyvärr. Men jag lovar än en gång, imorrn ska jag fota och visa upp! :)

Nu har jag iaf vart på STUDENTKRYSSNING och det var det roligaste jag gjort! Fyfan det var drag hela tiden, vill bara åka om och om igen! Började dricka vid buffén vid åtta och sen var det full rulle ända fram till klockan fem då vi gick till frukosten, sen var det en ny morgon! ÅHHH vilken ångest man har, men nu känner man verkligen att studenten eventen har dragit igång! :D Tänk, det är bara ca 45 dagar kvar tills jag står där i mina fina vita klänning, med mössan på huvet och skriker ut av glädje! Ja, jag har hittat min studentklänning :D Först köpte jag en på stan från Maddox, jättefin men jag hittade en annan på internet så nu har jag lämnat tillbaka den andra och beställt en annan som är helt underbar! Helt i min smak :) Men den tänker jag inte visa förrän då, hihi.

Nu ska jag titta på Project Runway
XOXO


Jag ska nog sätta in riktigt löshår till Studenten :)

studentkryssning!!!

Nu sitter jag här hemma och väntar på att tiden ska gååå! Om ca 30 min går jag till bussen sen bär det av mot Stockholm för att gå på båten :D Det kommer att bli en galen kväll gott folk :D

Hörs!





back in the days, ikväll kör vi!


Working day

Idag jobbar jag mellan 12-20 så jag måste börja göra mig i ordning snart. Och med andra ord, det blir inte mycket bloggning, men när jag kommer hem sen lägger jag upp en bild på min bil! :)

Puss


Sex and the city

Tänkte ta upp lite grejjer som handlar just om Sex and the city, aka min favoritserie!

När jag såg den här bilden blev jag alldeles chockad, den vänstra visar hur Kim Cattrall ser ut idag och så gör den högra. Det är bara det att den högra är som vi är vana att se henne i SATC som Samantha, helt retuscherad! Tydligen så är alla fyra karaktärerna jätte retuscherade, till exempel i den nya filmen. Program som finns i serien är ju ett tag så de är inte retuscherade. Det är klart att kvinnorna åldras, det fattar väl vi åskådare? De behöver ju inte retuschera så mycket, de blir bara mindre verkligare. Samantha är 50+ (och i verkligheten) i filmen och då har man rynkor och skavanker, that's just the way it is.



Till en annan grej, ni vet klänningen från Vivenne Westwood som Carrie har på sig när hon ska gifta sig (första gången)? Jag hittade den på www.net-a-porter.com, fast i den kortare modellen. Klänningen kostar bara 75 696 svenska kronor! Helt sjukt, vad kostar inte då den långa modellen som Carrie hade på sig?


Samma klänning fast med mer längd och tyg under.

The day after

Idag vaknade jag med en dryg baksmälla, men det är sånt man får ta! Gårkvällen var jätte roligt. Först var det lite fix hemma hos Isabell, dumma jag hade glömt min dricka hemma så jag fick åka tillbaka. var skitstressad så när jag hade parkerat bilen utanför Isabell sedan så ramlade jag på marken så nu har jag ett blått, fult, äckligt blåmärke på mitt knä! Sen drog vi oss till Jessica som hade förfest för klassen, vi hurrade och grattade henne och så blev vi bjudna på tårta. Runt elva drog vi till Pluto för utgång, vi kom in innan tolv så då var det billigare, mm det gillar vi! Väl inne trampade nån på min tå, den sved och blödde, och nu ser den svullen och rosa ut, svider fortfarande lite, två skador på en kväll det är bra jobbat Tess.

Natten slutade på Burger Corner och sen nattade jag hos August, fick gå upp vid nio imorse för att hämta min bil som inte stod på ett lämpligt ställe, kändes verkligen som jag var kry för att köra, jag var lite farlig i en rondell där, usch usch. Sen skjutsade jag Agge till Donken och sen åkte jag hem. Har nu badat och känner mig som ny igen!

Senare kommer Mallan och Linda hit för lite kvällsmys.
Bilder dyker upp när Lina har lagt upp! + Bild på min bil kommer också.

XOXO


Tack för en rolig kväll birthdaygirl! :D


Shoe-mania

Här är mina favoriter just nu! De tre första är av de billiga varianterna, de resterande är svindyra, så dom kan jag bara drömma om :( Om jag ändå vore rik!



De billiga varianterna

 

Fendi


Balmain, Brian Atwood, Marni

Morrn morrn

Uppe tidigt idag för att gå ut med lilla Thea, vid 10, jag är duktig!
Idag ska jag nog gymma lite med august och sen kanske ner till hamnen om det blir lite finare väder, som igår!
Senare är det ju party party, ska bli grymt kul. Tänkte ta en bild på min bil senare så ni får se den.
Vi hörs senare, puss.


Fina Thea stirrar in i kameran :)

Back home

Yes, jag är hemma från Sälen! Dagarna där borta var helt underbara. Strålande sol och plusgrader, man bara flög fram i backarna! Synd att det är slut bara, det var så mysigt.

Kom ju hem i Söndags, sen dess har jag strosat lite på stan men för det mesta har jag jobbat. Idag har jag tvättat min nya bil in- och utvändigt, vilket var skitjobbigt! Sen åkte jag och jobba i 4,5 timme. Nu ska jag snart in i duschen och sen sussa. Imorrn är det förfest hos Jessica för att fira hennes 19-årsdag och efter det blir det utgång, SKOJ :)

 
I bilen på väg upp, trött och osminkad.


August i liften


Jag njuter!

  
Skidåkning
  
Här har vi först Betty och Frida som vi bodde med, sen jag som vinglar runt med flit, och sen August och söta lilla Isak!


White dress

Nu har jag nog tittat på den här klänningen i 1 månad, jag kan inte riktigt bestämma mig om den är snygg eller lite ful också, haha. Men den är ju jättesöt. Hmm, jag ska fundera vidare på detta tills jag kommer hem, då vet jag om jag vill ha den eller ej.

Söt eller fulsöt eller bara ful?

Sälen

Jag drar till Sälen imorgon! Gud vad roligt det ska bli :) Jag åker dit med August och hans släkt, mysmys. Just nu är alla brudarna på Pluto, känns ju lite surt men jag vill må bra imorgon när jag åker i bilen.

Idag har jag haft nationellt prov i svenska, tog ca 2 timmar för mig och då drog jag vidare till JM's för att prova en bil jag kanske ska köpa, den är lite rostig och så men den går jättebra, bara 4500 kronor, vi får se. Jag vill helst ha en Renault Megane så pappa får kika efter det när jag är i Sälen. Har även tränat idag, jag och Sara kom inte på spinning/skivstång så vi fick bara gå på skivstången och efter det gick vi in till gymmet, kände mig som hemma igen! Gymmet är skönt så det får bli lite mer gym med blandat med jympa.

Nu ska jag sätta mig och glo på "Fråga Olle".
Puss och kram vi hörs på söndag! Förhoppningsvis med lite bilder, det är väldigt bildtomt i bloggen! Min kameraladdare är borta, men men, that's life.


RSS 2.0