IKVÄLL KÖR VI!


welcome to my spa

Idag har jag:

Plockat ögonbrynen
Lagt pads med mjölk under ögonen (får bort påsar)
Ansiktsmask med citron, äggvita och honung (för porer)
Målat naglarna på fötter och händer, i en fin mörkröd höstig färg!

Jag ska:

Färga håret (toningen börjar gå ur)
Duscha och allt där till

Mysa eller partajja med brudarna

Vilken härlig dag va!





hejhopp

seg dag idag, men ändå det är ju fredag och så ska det inte vara, suck. ska jobba ikväll  mellan 16- ca 20 eller kanske till 24, vi får se hur det blir. så därför sitter jag hemma och degar nu, kanske ska ta en tupplur, hundarna väcker ju en varje dag så jag får aldrig sova ut.

hade helts velat parta idag men nej, blir nog inte party förrens ondsag! BOORING

BYE


"photoshoot" simonsson

hihi, mallan o jag lekte med kameran en kväll för chansen att vinna en sminkvisning (Make up stores) på berns i stockholm, och vi vann! så dit åkte vi i onsdags förra veckan, trevligt trevligt! här kommer ett par bilder.












oh la la la

man blir ju lite bloggsugen när man läser på andras bloggar, det liksom suger i fingrarna så därför tänker jag skriva när jag känner för det! och om det är några läsare eller inte, det kvittar. det är bara skönt att få skriva lite!

nu är jag brunett (och singel dessutom, haha det var också ett tag sen va!) känns jättebra, blev en riktigt fin färg och sen var det så himla längesen jag var mörk så det kändes skönt med en förändring.

idag har jag jobbat (yes, still on BK) och nu sitter jag här hemma och luktar svett, fett o allt möjligt som man kan lukta när man jobbat, mums säger jag! ska kanske ta och hoppa i badet, det var längesen. ikväll blir det antingen utgång eller så kommer mallan o isabell hit o bara glor på apparaten.

ha det gott! puss
'
Malin och jag, numera brunett!

RSS 2.0