skola

hejhopp

Sitter på internationell ekonomi lektion nu, tar reda på lite fakta om EU. Idag ska jag jobba direkt efter skolan och även prova en bil som jag kanske kan köpa! Hoppas den är bra :)
Jusste, August tog körkort igår, grattis!

Nu ska jag plugga vidare, PUSS

Sjukling

Sitter här med snuva, feber och ont i halsen! Yes äntligen var det min tur att bli sjuk, eller inte. Tänkte gå till skolan imorse men jag försov mig och bestämde mig för att sova vidare.

Idag ska jag och pappa åka o kolla på en bil han har hittat, vet inte vad det är för bil än men det visar sig! Sen ska jag hem till pappa och bara ta det lungt. Kära August är och gör uppkörning nu, han har klarat teorin så snart får jag veta hur resten gick! Det går nog ska du se :)

Nej, nu ska jag bänka mig framför tvn,  gossip girl repris sen igår visas!
Puss

sorry för kass uppdatering

men här kommer i alla fall en bild från i onsdags! vart utgång med tjejerna på pluto, kom in gratis och så var det ju halva priset på allt!


back in school

Ja, då var det en ny dag med skola som vanligt. Har nyss gjort prov på Judendomen, det var väl några frågor som jag var lite osäker på men det ska nog gå bra ändå!

Ikväll ska vi tjejer åka ner på stan på Punkts 40-års firande, det blir nog skojj! Det kommer att finnas massa erbjudanden och happenings mm. Igår hämtade jag mitt körkort så nu slipper jag köra runt med papper :)

Vi hörs nog lite senare på dagen, PUSS

god morgon

Nu sitter jag här på webbdesignen som vanligt, frukost har man inte hunnit käka (som vanligt det med), så maggen kurrar så in i bomben. Idag har jag skola till ca 3 sen måste jag dra för att hinna till jobbet, därefter blir det plugg för imorgon är det prov på Judendomen.

Jag har haft beslutsångest, ni vet de svarta skorna jag beställde? De var för stora så jag skulle skicka efter ett par i mindre storlek, men sen ångrade jag mig. Tänkte att jag ville ha en annan färg, jag köper ju bara svarta skor! Så jag beställde ett par rosa istället, grymt snygga dem med! Men de svarta finns kvar i baktankarna om jag vill klicka hem dem en annan dag.

Ha en bra dag så hörs vi senare!


De blev de rosa till slut.

Måndag

Tar tillbaka det jag skrev i förra inlägget, mitt inlägg i fredags hade tydligen publicerats!
Idag var det enkort skoldag och nu sitter jag bara hemma och degar, det står en sockerkaka i ugnen som jag bakat! MUMS :) lite senare ska jag åka iväg och träna puls/medel med Sara.

Nu ska jag ta ut sockerkakan ur ungnen och smaka på mitt verk! :)
PUSS


När jag hoppade fallskärm, helt underbart! Jag vill upp i luften igen! :D

helgen

Jag skrev ett inlägg i fredags men det var tydligen inte publicerat, så jag får väl berätta vad jag har gjort nu istället.
I fredags tog ju Linda också körkort, vi är så jäkla bra! :) Vi var ut på Silk där Byz uppträdde och firade som fasen, det var först lite förkrök hemma hos Isabell med några tjejor. Kul kväll!

På lördagen jobbade jag sen vart det fix inför personalfesten, åkte hem till Jenny (en på jobbet) och där förfestade vi tjejer från BK. Sen tog vi en taxi och åkte mot BK. Förväntningarna inför festen var ju ganska låga men det var jätte kul faktiskt! Vattenpipa och dans hela natten. Sen mötte August upp mig vid bussen så åkte vi hem till mig och sussa.

Idag har jag jobbat och bara tagit det lungt, nu ska jag lägga mig framför tvn och kika på gossip girl och one tree hill.
Igår kom Malin hem också, får se hur brun hon är imorgon!

Bilder dyker upp sen.
Kram

helg

nu är det helg! äntligen, känns som den här veckan har varit jättelång.
körkort avklarat nu så då har man äntligen fått åka bil ensam! hihi, mycket skönt
linda tog körkortet idag också, STORT GRATTIS! :) nu är det isabells tur! come on girl :)

nu ska jag åka till jobbet och jobba i tre timmar, sen drar jag vidare till isabell o där blire förkrök med massa brudar oh sen bli det utgång! imorrn är det ocks personalfest så det blir två-dagars för mig :) jag har ju att fira!

ha det fint och en mycket rolig fredag kväll, puss

KÖÖÖÖÖRKORT!

AHHHHHH, jag klarade teorin och uppkörningen idag, på första försöket! fy tusan vad jag är NÖJD :D direkt efter grät jag av lycka, herregud, detta är den bästa dagen i mitt liv :D

OH HAPPY DAY! :D

Nu blir det att hålla tummarna för Linda som är näst på tur!

KRAM


Äntligen en lugn kväll

Nu, är det första kvällen på länge (en vardag) som jag bara är hemma i vanlig tid och inte gör någonting. Det brukar alltid vara jobb eller så är det träning, känns väldigt skönt. Så klart finns det lite smått o gott o göra här hemma men jag är i alla fall hemma!

Idag hämtade jag mina skor men de var såklart för stora, så jag ska skicka tillbaka dem och be om en mindre storlek, det är så svårt att beställa skor på internet! Sen fick jag även min kokard till min studentmössa, men de skickade banne mej fel kokard! Jag skulle ha en i guld metall men fick en i tyg, bra va? Så nu måste jag få ännu en ny sådan.

Nu ska slita mig från datastolen och läsa teori, jag var nyss ute med pappa och gjorde säkerhetskontroller. KÖRKORTET måste fixas, det är min högsta önskan just nu!

Puss


Ge mig en fin sommarkväll, nu tack.

a new day

Hallå där, sitter i kontoret på skolan nu, lektionen börjar om 10 minuter borts i MDH så det är snart dags att tralla iväg.
idag har jag körlektion sen ska jag köra massa med daddi och sedan plugga ännu mer teori. japp, min dag blir full av bilar!

förhoppningsvis har mina skor kommit idag också så dem måste jag hämta! :)
vi hörs senare, puss

Vi kör på en Dagens låt

Och det blir Brandy - Right here i en liten skön remix!


Vad gör ni på internet?

tjabba

Nu sitter jag på en av de tråkigaste lektionerna, webbdesign med karin, usch usch. Min webbsida är i alla fall klar så jag försöker underhålla mig själv med internet, men det finns inte så mycket att titta på. Har ni tänkt på det? Förr, kanske för 2-3 år sen kunde man sitta vid datorn hur länge som helst, det fanns massor med saker att göra! Nu kollar jag bara in några bloggar, facebook och nyheter.. sen tar det slut! Det kanske är bra också, för det är inte så bra att sitta vid datorn hela tiden. Här kommer min favoritsidor som jag brukar titta på när jag är på nätet:

www.kenzas.se
www.blondinbella.se
www.filippalund.se
www.improveme.se
www.stureplan.se
www.aveny.se/amanda
www.facebook.com
www.aftonbladet.se/sofismode
www.kanal5.se

Resten av dagen ser ut så att jag ska köpta lite frukost i kafeterian nu, sen blir det skola ända till klockan 4 och halv fem börjar jag jobba! Sen ska jag hem o träna teori och även titta på DHW.
Puss & Kram


Hola!

Nu har jag jobbat och slitit på BK och får äntligen sätta mig ner och ta det lungt!
Ikväll blir det också en lugn kväll, det är sånt man får ta.. Men August kommer ju i alla fall hit.

Vilka tänker se på melodifestivalen idag då? Själv ska jag i alla fall låta tvn stå på, en del låtar duger.

Blev inte så intressant detta inlägg men strunt samma! Ha en bra lördag kväll :)


Jag försöker att le med munnen stängd, haha inte det lättaste!

Modeblogg?

Nu kanske ni tror att detta har blivit till någon slags modeblogg, men just nu blir det vara mycket av sånt! :)

Denn bikinin har jag nog kikat på i 1 månad nu, och snart får jag mitt VISA kort så jag kan beställa den! Den är så himla söt, med lite volanger och så.. Sen är även banden avtagbara, så ska det vara så det blir två tummar upp!

Här är den.


kvällen

Mötet på jobbet pågick ända till halv tio så jag har inte gjort så mycket mer än det! vi pratade lite om ekonomin, hur vi arbetar och om kommande festen :) såg inte fram emot den innan, men nu känns det roligare! nästa lördag alltså.

Nu sitter jag hemma i min ensamhet, riktigt tråkigt, sen in på små timmarna när jag ska sova så kommer mina hemska och mörka tankar komma upp, SKRÄCK-FILMER! Hur ska jag kunna somna? hjälp mig någon, det är jobbigt att sova ensam...

För att roa mig så har jag nu klickat hem de svarta skorna jag skrev om i ett tidigare inlägg, hoppas de passar bra! Nu ska jag kika lite på vad som televisionen erbjuder, PUSS


Inte roligt att vara ensam, stackars mig!

Sko-beroende 2

hejhopp, sitter i skolan nu, slutar om en havltimme! då ska jag hem och äta lite lunch sen ska jag träna ett pass på friskis, sen blir det ltie jobb och även möte på jobbet, något kul efterråt hoppas jag på! :)

menmen, nu var det det här med skooooor igen, jag har spanat in ett par skitsnygga pjucks från zara, hittade dem när jag såg att Anna Hibbs hade dem, nu ser jag även att Kenza har köpt dem! Ahhh, hur ska jag få tag på dem? Me like very much! :)


Bilden är tagen från Anna Hibbs

Sko-beroende

Jag bara måste ha dem här skorna! Får klicka hem dem imorgon :D
Come to mama


Små funderingar

Japp, små funderingar som sagt... Ska jag börja blogga igen? Känna hur alla känslor och minnen kommer ur mig.. Jag vet inte, men jag har inte velat tagit bort bloggen ifall jag vill fortsätta, och även för att kunna titta tillbaka på vad som har hänt såklart. Jag tänkte i alla fall ge det ett försök igen, men då vill jag ju såklart att ni läsare ska följa med mig!

Jag kan ju börja med en klassiker, berätta vad jag har gjort idag.
Skolan började vid 12, mycket skönt men slutade vi halv 5, så jag är nästan nyss hemkommen. Därefter travade jag runt på stada lite och köpte en underbar toner till mitt ansikte, från MUS of course. Sen vart det lite småsaker inne på Apoteket, tacka apoteket! Vad skulle jag göra utan det placet liksom?

Nu, strax ska jag övningsköra lite med mamsen, snart är det uppkörning så jag måste träna, träna, träna! Sen måste jag hem och plugga lite till ett arbete jag ska lämna in imorgon, det är ett två-grupps arbete men min käre partner är ju såklart bortrest i LOVELY THAILAND! Jag är så avis på mallan så det inte är sant, Thailand är ju bland det bäst som finns.

Så där, mitt "första" inlägg för den här "nya" tiden är nu nedkladdad! Hoppas ni läste den med nöje.
XOXO

Therese


Gud så söt!

RSS 2.0